Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Örnek Sokağını İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya'nın örnek sokağı olarak nitelendirilen Battalgazi ilçesinde sokak sağlıklaştırılması yapılan Örnek Sokak'da inceleme yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya'nın örnek sokağı olarak nitelendirilen Battalgazi ilçesinde sokak sağlıklaştırılması yapılan Örnek Sokak'da inceleme yaptı.
Battalgazi ilçesi Semt Polikliği'nin açılışından sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ve beraberindekiler, Battalgazi ilçesinde sokak sağlıklaştırılması yapılan Örnek Sokak'ta inceleme yaptı. Bu tür sokak sağlıklaştırmanın diğer ilçe ve beldelerde de yapılacak olmasının önemini anlatan Milletvekili Çalık, "Eğer bu tür düzenlemeler arttırırsa, yerli ve yabancı turist sayısı artar" dedi.
Malatya'nın Yeşilyurt, Darende, Arapgir ve Hekimhan gibi ilçelerinde ve darende ilçesi Balaban kasbasında da sokak sağlıklaştırılması çalışmalarının yapılacağı kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile