Ak Parti Mardin Milletvekili Adayları Midyat‘ta Seçim Çalışmalarına Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi‘nin (AK Parti) Mardin 24. dönem milletvekili adayları Midyat‘ta seçim çalışmalarına başladılar.

Eski İstanbul Valisi ve Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler‘e Midyatlılar büyük ilgi gösterdiler.

AK Parti Mardin milletvekili adayları Muammer Güler, milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Bülent Gözü, Edip Demirdağ, Ahmet Karahan, AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, ilçe ve beldelerde seçmenlerle kucaklaşıp 12 haziranda yapılacak olan seçimlerde Mardin‘den daha güçlü çıkmak için çalışıyorlar.

Çarşıda halkı selamlayarak ilçe seçim koordinasyon merkezine doğru gelen milletvekili adayları için seçim bürosu önünde iki koç kesildi. Yapılan açılıştan sonra konuşma yapan eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, "Şimdiye kadar yaptığım hizmetlerin inşallah en şereflisi, en kıymetlisi, sizlerden alacağımız vekaletle yapacağımız hizmetler olacaktır. Mardin milletvekili unvanı benim için bütün görevlerden, bütün valilik görevlerinden, hepsinden üstün olacaktır" dedi.

12 haziran seçimlerinin önemine değinen Güler, "Türkiye‘de istikrar sürecek, istikrarın sürmesi çok önemli. Bu seçimin arkasından bir anayasa gelecek. Türkiye‘deki bütün meseleleri ama inşallah ilk başta terör meselesini çözebilecek olan bir anayasa gelecek. Bunun için güçlü bir temsil gerekiyor. Bu irade Allah‘ın izniyle AK Parti kadrolarında var, Recep Tayyip Erdoğan başbakanımızda var ama sizin desteğiniz bu sefer çok daha önemli. Mardin‘e çok güçlü bir temsil verin, 6 milletvekilinin seçilmesi için,

Ankara‘dan bir bakanlık getirelim. Gücü bölmeyin, bölünen güç burada güçlü bir temsilciyi sıkıntıya sokar. Sayın Başbakan ‘Çıraklık ve kalfalık dönemi geçti ustalık dönemi başladı‘ dedi. 39 sene Allah‘a şükür devlet hizmetinde bulundum. 10 sene kaymakamlık, 10 sene şube başkanlığı, daire başkanlığı, genel müdür yardımcılığı, genel müdürlük, 18,5 sene valilik, bir sene de müsteşarlık yaptım. Herhalde bu işin ustası olarak da beni kabul edersiniz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarda vatandaşlar "Bakan Güler", "Midyat seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratlar yaptılar. Ardından diğer milletvekili adayları vatandaşlara konuşma gerçekleştirdi.

Güler ve adaylar, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu‘nu da ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Nasıroğlu, uzun zamandır AK Parti‘ye katılmak istediğini belirtti.

Güler ve milletvekilleri adayları, Cevat Paşa Camii‘nde cuma namazı çıkışında vatandaşların sevgisi ile karşılaştılar. Ardından burada onuruna 10 kurban kesildi. Ardından Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya ve Midyat Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül ziyaret edildi.

Muammer Güler ve beraberindekiler, kalabalık araç konvoyu ile Çavuşlu Belediye Başkanı Ahmet Akay‘ın verdiği öğle yemeğine katıldılar. Ardından Şenköy Belde Başkanı Ferhan Bozkurt, Söğütlü Beldesi Şükür Şahin, Gelinkaya Belde Başkanı Mehmet Aksöz, ve Yolbaşı Belde Belediye Başkanı Siraç Şıvga‘ın seçim büroları ziyaret edildi. Belde teşkilatlarında yapılan aday tanıtım ve konuşmaların ardından heyet Midyat‘tan ayrıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile