Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç’A Teşekkür Plaketi

12 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesinde başkanlığını yürüttüğü Nazilli Ticaret Odasından istifa eden AK parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Gültekin Kılınç’a başarı plaketi verildi.

Nazilli Ticaret Odası aylık olağan toplantısında düzenlenen törende teşekkür plaketini Meclis Başkanı Enes Öğünçlü’nün elinden alan Kılınç, taşıdığı sorumluluğun farkında olduğunu belirterek, daha iyi hizmet için aday olduğunu ifade etti.

2 yıldır başarı ile yürüttüğü Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Ali Gültekin Kılınç’a Aydın ve Nazilli’de yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Nazilli Ticaret Odasının aylık olağan toplantısında düzenlenen törende konuşan Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, Gültekin Kılınç’ın istifasını bir kayıp olarak değil, aksine Türk siyaseti ve Aydın için bir kazanç olarak gördüğünü ifade etti. Konuşmasını sürdüren Öğünçlü; “Gültekin Bey gerçekten vizyonu ve girişimciliğiyle Nazilli Ticaret Odası’na büyük bir heyecan verdi. Kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük bir şeref duydum. Özellikle yakın zamanda yaşanan ekonomik krizde Nazilli Ticaret Odası olarak Gültekin Bey’in önderliğinde Türkiye ye mal olan bir kampanyaya imza atmış olmanın gururunu yaşadık. Hatırlayacağınız gibi Amerika’da başlayıp Avrupa ve Türkiye’yi sarsan ekonomik kriz, ciddi boyutlara ulaşmıştı. İşte o dönemde Gültekin Kılınç’ın başkanlığındaki Nazilli Ticaret Odası, bütün Türkiye’de bir anda gündeme oturan bir kampanya başlattı. “Haydi Türkiye Alışverişe” sloganıyla başlattığımız ve Nazilli’den yayılan bu proje, bir anda bütün yurda yayıldı ve Ulusal basın ile kamuoyu da bu fikrimizi sahiplenerek destek verdi. İnanıyorum ki, Gültekin Kılınç bu enerji ve birikimini Ankara, Türkiye ve Aydın için de ortaya koyacaktır. Kendisine yaptığı hizmetler nedeniyle Nazilli ve Aydın halkı adına teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun” dedi.

Ödül töreninde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ali Gültekin Kılınç ise, “Beni bu ödüle layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Üzerimdeki sorumluluğun farkındayım. Ben dün ne isem yarın da o olacağım. Tek bir hedefim var, o da doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek. Biliyorum ki el ele verirsek Aydın’ı Türkiye ve Dünyada bilinen bir marka şehir yapabiliriz. Nazilli Ticaret Odası başkanlığım döneminde hep daha iyisi için mücadele ettim. Şimdi bu hizmeti bütün Aydın için vereceğim. Allah kısmet eder milletvekili seçilersem Ankara’dan değil, teşkilatlarla iç içe, halkın yanında siyaset yapıp hizmet vereceğim” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile