AK Parti Milletvekili Çırakoğlu, sel bölgelerini ziyaret etti

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu ve beraberindeki parti heyeti, önceki günlerde yağan etkili yağışlar sonrası oluşan sel ve heyelanlarda zar

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu ve beraberindeki parti heyeti, önceki günlerde yağan etkili yağışlar sonrası oluşan sel ve heyelanlarda zarar gören bölgelere ziyarette bulundu.

Çırakoğlu, ilk olarak etkili olan yağışlardan en çok zarar gören bölgelerden biri olan Derepazarı ilçesine bağlı Çakmakçı köyündeki ziyaretinde Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna'dan afet olaylarıyla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Maddi hasara yol açan sel felaketlerine ilişkin vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Çırakoğlu, "Yaşanan olaylarda can kaybının olmaması bizi sevindirmiştir. Özellikle yolların kapanmasına ve tarım alanlarının zarar görmesine neden olan bir afet oldu. Afetin oluştuğu günden itibaren devletimiz bütün iş makineleri ile yolların açılması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Mahalle ve köylerde kapalı olan yolların en az 2 gün içinde açılacaktır. Bundan sonra inşallah bir daha afet yaşanmaz. Hemşerilerimize ve bölge halkımıza geçmiş olsun diyoruz.'' dedi.

Çırakoğlu, daha sonra Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek Rize Merkez'e bağlı Pehlivantaşı Mahallesi'nde şiddetli yağıştan kaynaklanan heyelan sonucu evinin bir kısmı toprak altında kalan ve içerde mahsur kalan 5 kişiyi kurtarmak için eve girerek ağır yaralanan Recep Poyraz isimli vatandaşı ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça ve diğer partililerin katıldığı ziyaretlerde Çırakoğlu, çay mevsimi olması nedeniyle özel bir çay fabrikasını gezerek kampanya hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile