Ak Parti Milletvekili Mehmet Sarı'nın Açıklaması

Ak Parti Milletvekili Mehmet Sarı'nın Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı, hükümetleri öncesi, adalette de mekan olarak zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla adliye hizmetlerinin yürütüldüğünü savunarak, kendi dönemlerinde, Adalet Sarayları yaparak adaleti bodrumlardan saraylara taşıdıklarını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı, hükümetleri öncesi, adalette de mekan olarak zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla adliye hizmetlerinin yürütüldüğünü savunarak, kendi dönemlerinde, Adalet Sarayları yaparak adaleti bodrumlardan saraylara taşıdıklarını söyledi.
Gaziantep milletvekili Sarı, seçildiklerinde, eğitim, sağlık, adalet ve emniyet gibi 4 önemli alanı yeniden ayağı kaldırma sözü verdiklerini belirten Sarı, sözleri yerine getirme gayreti ile gururlandıklarını kaydetti.
Sarı, "4 alan üzerinde gelinen başarı sizlerin bize olan güveni ve gayretidir. Bu başarı sizlerle beraber başardığımızın göstergesidir. İnşallah Nizip Adalet Sarayını da 2011 yılının sonuna kadar bitirilmesini hedefliyoruz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile