AK Parti Milletvekilleri, 'evet' için halk turunu sürdürüyor

AK Parti Samsun Milletvekilleri, 12 Eylül'de halk oyuna sunulacak Anayasa Değişikliği Paketi'ne destek için ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti MKYK üy

AK Parti Samsun Milletvekilleri, 12 Eylül'de halk oyuna sunulacak Anayasa Değişikliği Paketi'ne destek için ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti MKYK üyesi Cemal Yılmaz Demir, Çarşamba'nın Çınarlık Beldesi'ne bağlı Yukarı Eğercili ve Merkez mahallelerinde vatandaşlarla buluşurken, Ahmet Yeni Pazar mahallesi esnafını, Binnur Şahinoğlu ise DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Çarşamba'nın Çınarlık Beldesi'ne bağlı Yukarı Eğercili ve Merkez mahallelerinden muhalefete yüklenen Cemal Yılmaz Demir, referandum öncesinde 'hayır' birlikteliği oluşturan CHP, MHP ve BDP'ye gereken cevabı halkın sandıkta vereceğini söyledi. Çınarlık Belediye Başkanı Nuhat Soğuk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse'nin de bulunduğu ziyaretlerde vatandaşlara seslenen Demir, "Biz istedik ki halkımıza da soralım, halkımız ne diyor. Her şey millet için olduğuna göre, milletimizin ne diyeceği bizim için çok önemli. Onun için referanduma gittik. Bazıları her işte olduğu gibi Türkiye'nin önünü açacak olan bu anayasa değişikliğine de 'Hayır' diyor. MHP ve CHP'nin, milletin yararına olacak bir şeyle işleri bu zamana kadar olmadı. Onun için hiç bir zaman iktidar olamayacaklar." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yıldız ve İlkadım İlçe Belediye Meclis Üyesi Orhan Tozlu ile birlikte Pazar esnafından 'evet' oyu istedi.

Samsun Milletvekili Binnur Şahinoğlu ise partisinin İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleriyle DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'ne gelerek Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy ile görüştü. Referandum için destek isteyen milletvekili, daha sonra da partililer ile birlikte müdürlük binasından ayrıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile