AK Parti Milletvekilleri, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekilleri, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekilleri ile parti yöneticileri, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Gezi Parkı eylemlerine temas ederek, içeride ve dışarıda Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için provokatör eylemler yapıldığını ifade ederek, “Çözüm süreciyle birlikte 30 yıldır kanayan yarada ciddi adımlar atıldı. Bu noktada verdikleri desteği inşallah tarih yazacaktır. İlk başlarda yüzde 35’lerde olan kamuoyu desteği yüzde 72’lere çıkmıştır. 6 aydır bu memleket şehit cenazesi görmüyor” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise muhtarların özlük haklarında düzenlemeler yapıldığını hatırlatıp, Malatya'nın büyükşehir statüsü kazanmasıyla sağlanacak avantajları dile getirdi. Milletvekili Öz, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili, “Bize oy vermeyen sağduyulu insanların da bu oyuna gelmelerini istemiyoruz” diye konuştu.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, muhtarların maaşlarında iyileştirme yapılması nedeniyle başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gören muhtarların yaptıkları önemli hizmeti olduğunu belirtip, barış sürecine de temas etti. Tüfenkçi, sürecin baltalanmak istendiğini, başarıya ulaşması için herkesin destek vermesini istedi. Tüfenkçi, sürece zarar gelmemesi için herkesin hassas davranması gerektiğini aktardı. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken Bülent Tüfenkçi, torba yasası ile birçok sorunun giderildiğini vurguladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile