AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan Açiklamasi 'Mugla'ya 20 Yilda 50 Milyar TL'lik Yatirim Yaptik'

AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan Açiklamasi 'Mugla'ya 20 Yilda 50 Milyar TL'lik Yatirim Yaptik'

AK Pati Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Mugla ziyareti hakkinda TBMM Genel Kurulu’nda konustu. Gökcan, 20 yillik AK Parti Iktidari döneminde Mugla’ya 50 Milyar TL tutarinda, son 4 yilda ise 35 Milyar TL tutarinda yatirim yaptiklarini açikladi.

AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan, “Mugla mitingimiz de gösterdi ki, Cumhur Ittifaki olarak, yine gümbür gümbür geliyoruz. Muhalefetin tüm karalamalarina ragmen, Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde; kalkinmaya, büyümeye devam ediyoruz.

Mugla’mizda, 50 binden fazla hemserimizle birlikte cosku ve heyecanla, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’i karsiladik. Toplu açilis töreni adeta sevgi seline döndü. Yörüklerimiz, zeybeklerimiz, efelerimiz, kadini, çocugu, genci, yaslisi ile meydanlara sigmadilar. Bunu hazmedemeyen muhalefet, baskiyla vatandaslarimizi zorla alanlara tasidiniz diyerek talihsiz bir açiklama yapti. Biz kimseyi zorla tasimadik, tasimayiz. Ama bu coskulu kalabalik birilerinin gerçekten zoruna gitmis. Mugla programlari için, yogun gayret sarf eden, tüm teskilatlarimiza, belediye baskanlarimiza, muhtarlarimiza, sivil toplum kuruluslarimiza, basin mensuplarimiza, 13 ilçemizden gelen tüm hemserilerimize cani gönülden tesekkür ediyoruz. Toplu Açilis Töreninde aldigi tedbirler ve disiplinli yönetimi için de Mugla Valimiz Sayin Orhan Tavli’ya tesekkür ediyoruz. Muhalefetin bütün karalamalarina, öldük bittik diye yaygara yapmasina karsin, yatirimlarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Bunun son örnegi de Mugla’mizdaki toplu açilislarimizdir. Mugla’mizda; yaklasik 6 Milyar TL tutarindaki yatirimlarin açilisini yaptik. Üniversitemizin yeni fakülte ve yüksekokul binalarinin, Anaokulundan liseye kadar çok sayida yeni okulumuzun, Mentese’deki 2’ser bin kisi kapasiteli iki ögrenci yurdunun, Fethiye’de Bin 350 kisilik ögrenci yurdunun, Bodrum Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nun, Dalaman Spor Salonu’nun, Marmaris Stadi’nin, Milas Spor Salonu’nun açilislarini yaptik.

Bodrum, Milas ve Yatagan Devlet Hastanelerimiz ile Ula Saglik Merkezi’ni hizmete açtik. Hayirli olsun.

Yakin zamanda da Marmaris ve Seydikemer Devlet Hastanelerimizi de açacagiz” dedi.

Köycegiz, Ula, Kavaklidere, Ortaca, Dalaman, Seydikemer ve Yatagan Belediyelerinin 86 ayri projesini hizmete açtiklarini ifade eden Milletvekili Gökcan, “20 yillik AK Parti Iktidarlarimiz döneminde Muglamiza 50 Milyar TL tutarinda yatirim kazandirdik. Pandemi sürecine ve dünya ekonomisindeki daralmalara ragmen son 4 yilda Mugla’miza tam 35 Milyar TL tutarinda yatirim yaptik. Mugla’miza kazandirdigimiz bu devasa yatirimlar için, Cumhurbaskanimiz Dünya Lideri Sayin Recep Tayyip Erdogan’a ve Sayin Bakanlarimiza en kalbi tesekkür ve sükranlarimizi sunuyoruz. Fethiye’mizde de resmi programda olmamasina ragmen, Hemserilerimiz, Sayin Cumhurbaskanimizi cosku ve heyecanla karsiladi, bagrina basti. ayin Cumhurbaskanimiz, Fethiye’mizde gençlerimizle bulustu. Tekno-Fest gençligi, Sayin Cumhurbaskanimiza sevgilerini ve coskularini gösterdiler. Peki, biz Mugla’miz ve ülkemiz için çalisirken, altili Masa ne yapiyor. Altisi birden hayal kurmaya devam ediyor. Meçhul Cumhurbaskani adaylari üzerinden, kavgalara, krizlere, milletvekilligi ve bakanlik pazarliklarina simdiden basladilar. Altili masanin küçük ortagi yerli ve milli Baykar için yaptigi açiklamalari da saskinlik ve ibretle izledik. Türkiye’nin yerli ve milli SIHA’larini hazmedemeyenler, aziz Türk Milleti’nin devasi olamaz. Onlar ancak kirli odaklarin devasi olabilir. 14 Mayis 1950 Demokrasi ve Siyasi Tarihimiz için dönüm noktasidir. 73 yil sonra, ayni tarihte Türkiye Yüzyili için ‘Yeter, Söz de, Karar da Gelecek de Milletindir’ diyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile