AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan Fethiye'de Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

AK Parti Mugla Milletvekili Gökcan Fethiye'de Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Mugla’ya gelen depremzedelere yönelik gerçeklestirilen çalismalari yerinde takip ediyor.

Milletvekili Gökcan, Mentese ve Köycegiz’deki depremzede vatandaslara gerçeklestirdigi ziyaret sonrasi Fethiye’de kalan depremzede vatandaslari ziyaret etti. Milletvekili Gökcan, “Mugla’miza gelen vatandaslarimiza en iyi sekilde ev sahipligi yapiyoruz. Fethiye Kaymakamimizin koordinasyonunda, hemserilerimiz ilçeye gelen depremzede kardeslerimiz için adeta seferber oldu. Depremzede kardeslerimiz için hemserilerimizin gönderdigi yardimlar ilçe merkezindeki kapali spor salonunda Kizilay ve STK’larimizda görevli gönüllü kardeslerimiz tarafindan tasnif ediliyor ve ilçeye gelen depremzede kardeslerimize ulastiriliyor. Fethiye’mizden deprem bölgesine 50 TIR ile yardim malzemesi gönderildi. Ayrica, 24 konteyner ve 60 varil sobasi ulastirildi. Deprem bölgesinde kurulan büyük çadirlarda kullanilacak olan sobalarda kullanilacak olan odunlar da Fethiye Orman Isletme Müdürlügümüz tarafindan bölgeye ulastiriliyor. Depremzede kardeslerimizin Fethiye’mizde en iyi sekilde misafir edilmesi için fedakarca görev yapan herkese tesekkür ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte asacagiz” dedi.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye ziyaretinde, Antakya Egitim Arastirma Hastanesi ek binasindaki son nöbeti sirasinda enkaz altinda kalarak hayatini kaybeden Fethiyeli Saglik Memuru Muzaffer Kilinç’in ailesini ziyaret etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile