Ak Parti Muş Milletvekili Işık'ın Açıklaması

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muş'un kalkınması için birlikteliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Işık, Muş Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, esnaflarla görüştü.

Esnafın sorunlarını dinleyen Işık, 10 aylık milletvekilliği döneminde toplumsal bir istek ve ortak bir proje görmediğini, tamamen şahsi işlerle uğraşarak zaman geçirmek zorunda kaldığını söyledi.

Milletvekili seçildikten sonra herkesin projelerle kendisine gelmesini arzuladığını, ancak bu süre zarfından ciddi bir proje görmediğini belirten Işık, şunları kaydetti:

''Bana gelen herkese, 'ne olur proje üretin' diye talepte bulundum. Gerçekten bugüne kadar beni tatmin edici bir proje gelmedi. Buna çok üzülüyorum. Bireysel talepler, bireysel arzular, bireysel istekler, bireysel sıkıntılarla uğraşıyorum. Muş'un ekonomisine ve kalkınmasına dair çok ciddi proje üretilmediğine şahit olduğum için çok üzülüyorum. Esnaflarımız KOSGEB düzeyinde proje hazırlamalı. Ankara'da takıldığınız nokta varsa, o projeleri takip eder, sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Çünkü her bir ekonomik kalem Muş'a bir değer atfediyor. Bu açında herkesin ortak bir ruhla, ortak bir akılla çalışmalarını hızlandırılmasını arzu ediyorum.''

Yeni Teşvik Yasası'nın Muş ve bölge için çok önemli olduğuna değinen Işık, Muş'un teşfiği kullanma bakımından avantajlı olduğunu ve kente sermaye akışının başladığını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile