Ak Parti Niğde İl Başkanlığı Yeni Yönetim Kurulu Oluşturuldu

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, oluşturulan yeni yönetim kurulunu açıkladı.

Özdemir, yaptığı açıklamada, 11 Eylül tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın atamasıyla göreve başladığını, genel merkez tarafından yeni yönetim kurulunun onayını aldıklarını kaydetti.

AK Parti Genel Merkezinin beklentilerine göre uygun bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Özdemir, şunları söyledi:

"Yerel bazdaki sosyal yapımızı temsil edebilecek donanımlı, şehrimize en iyi hizmeti verebilecek kişileri kadroya almaya gayret ettim. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan güçlü, donanımlı, kaliteli bir kadro oluştu. Partimizin değerlerini temsil edebilecek, STK temsilcilerinden esnafına, emekli eğitimcilerden işadamlarına, ev hanımlarına kadar toplum tarafından kabul görecek kişilerle AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulunu oluşturduk.

Listeye giremeyen kardeşlerimizin de partiye olan sevgilerinin, hizmetlerinin devam edeceğini biliyorum. Yönetimde olalım ya da olmayalım, amacımız ülkemizin ve şehrimizin gelişmesidir. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan yaşadığımız ortamı en iyi hale getirmek için imkanları en doğru şekilde kullanabilmektir. Bu vesileyle şimdiden görev alan İl Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyor, birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağımızı ifade etmek istiyorum.''

AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Emrah Özdemir-Başkan, Muhammed Bilal Özenç, Ramazan Demirbilek, Figen Eriş, Nesrin Tengrioğlu, Erdeniz Ulutaş, Harun Reşit Orhan, Raci Tamer Erdem, İbrahim Abidin Özkan, Ali Çetin, Sebahattin Albayrak, Nurcihan Özbek, Yahya Dökmetaş, Sebahattin Ecemiş, Ahmet Demirkoparan, Aslan Gezici, Orhan Özbek, Abdullah Özçelik, Sedat Çağlar, Ulviye Keser, Tuncay Tekinarslan, Bülent Baydoğan, Hasan Derinöz, Okay Erdoğdu, Ahmet Güney, Can Demiryel, Mevlüt Şahin, Esin Uzun, Remzi Bahar, Ayişe Işık, Ali Dede Tekin, Songül Çalışkan, Cumali Çevik, Cumali Doğan, Arzu Torun, Mesut Akbulut, Nurettin Vural, Harun Karaer, Gülhan Çelik, Mustafa Ünsal."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile