AK Parti'nin 'Birlik Ve Kardeşlik Mitingi'ne Davet

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, yarın yapılacak "Birlik ve Kardeşlik Mitingi"ni vatandaşların rahatlıkla izleyebilmeleri için her türlü tedbirin alındığını belirterek, "Miting alanına rahat girebilmeleri için çok sayıda giriş kapıları açılacak. Huzur içinde mitingimizi gerçekleştireceğiz. Bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Yamalı, Sincan Kent Meydanında, yarın gerçekleştirilecek AK Parti'nin "Birlik ve Kardeşlik Mitingi" hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenledi.

Mitingin daha önceden yapılacağını fakat Ankara'da meydana gelen terör saldırısından sonra ertelendiğini belirten Yamalı, mitinge yaklaşık 300 bin kişinin katılacağını aktardı.

Yamalı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla seçim kampanyasının son mitingi olması dolayısıyla "Birlik ve Kardeşlik Mitingi"ne özel bir anlam verildiğini vurguladı.

Miting için 4 bin görevlinin çalıştığı bilgisini veren Yamalı, sadece Sincan'ın Kent Meydanı'nda değil her tarafında çok geniş güvenlik önlemlerinin alındığını kaydetti.

Yamalı, "Vatandaşlarımızın rahatlıkla bu mitingi izleyebilmeleri için her türlü tedbir alındı. Miting alanına rahat girebilmeleri için çok sayıda giriş kapıları açılacak. Kapılarda emniyet görevlilerimiz ve parti teşkilatımızın üyeleri vatandaşlarımızın rahat bir şekilde mitingi izleyebilmesi için görevlerini yapacaklar. Yarın huzur içinde Birlik ve Kardeşlik Mitingimizi gerçekleştireceğiz. Bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile