AK Parti'nin Denizli Adayi Osman Zolan Yüzlerce Kisi Tarafindan Karsilandi

AK Parti'nin Denizli Adayi Osman Zolan Yüzlerce Kisi Tarafindan Karsilandi

DENIZLI – AK Parti tarafindan yeniden Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi gösterilen Baskan Osman Zolan’i belediye önünde yüzlerce kisi karsiladi. Sevgi gösterileri altinda belediye diren Baskan Zolan, “Ilk günkü ask ve heyecanla bizleri sevgileriyle kusatan hemsehrilerime, yol arkadaslarima tesekkürü bir borç biliyorum” dedi.



AK Parti, 31 Mart’ta yapilacak olan Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde Denizli’de mevcut Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i yeniden aday gösterdi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan adayligi açiklanan Zolan’i Denizli’de yüzlerce kisi karsiladi. Delikliçinar Meydaninda bulunan Büyüksehir Belediye hizmet binasi önündeki bulusmada Zolan kendisini karsilamaya gelen tüm hemsehrilerine tesekkür etti.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isaret ettigi muasir medeniyet seviyesine ulasmak için durmadan çalistiklarini ifade eden Baskan Zolan, çalismaya devam ederek Denizli’yi her alanda birlik ve beraberlik içerisinde parmakla gösterilen bir dünya kenti haline geldigini söyledi.

Baskan Zolan açiklamasinin devaminda, “Bunu hep birlikte, Denizli’mizle birlikte basardik. Cumhurbaskanimiz, liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in bizlere belediye baskani görevindeyken gösterdigi ‘eser ve hizmet belediyeciligi’ çalisma anlayisi ile bugüne dek güzeller güzeli Denizli’mize nice eserler kazandirdik, insallah sizlerin destegi ve duasi ile kazandirmaya da devam edecegiz. Isimiz gücümüz Denizli diye çiktigimiz bu yolda ilk günkü ask ve heyecan ile sevdamiz Denizli’ye bir kez daha hizmetkârlik görevini yapma vazifesini sahsima layik gören Cumhurbaskanimiz, liderimiz, Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a sükranlarimi arz ederim. Bizim hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Bundan önce oldugu gibi bu güzel, bu aziz millete hizmet etmek için sen ben demeden, o, bu, su diye ayirt etmeden aziz milletimize insallah bir kez daha hizmetkâr olacagiz. Allah’im mahcup etmesin. Desteklerini esirgemeyen tüm hemsehrilerimden Allah razi olsun” ifadeleri kullandi.

Baskan Zolan’in sözleri sik sik, “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber islandik yagan yagmurda” sloganlariyla kesildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile