AK Parti'nin Kilis Adaylari Belli Oldu

AK Parti'nin Kilis Adaylari Belli Oldu

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik’in katilimiyla gerçeklestirilen aday tanitim toplantisinda Kilis’in Belediye Baskan adaylari açiklandi. Çelik, "Biz bu karanlik yolda yürürken Türkiye’nin ekonomisini ve dis politikalarindaki gücünü büyüttük” dedi.

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için Kilis ilçe adaylari Kültür Müdürlügü konferans salonunda AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik’in katilimiyla açiklandi. Aday tanitim toplantisinda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik, her seçimde oldugu gibi 31 Mart 2024’te yapilacak yerel seçimlerde de yollarini istikrarla devam edeceklerini ve zafer kazanacaklarini vurguladi.

‘‘’Beni Millet getirdi millet de götürür’ diyen tek lider Recep Tayip Erdogan’dir’’

Türkiye’nin ekonomisini ve dis politikalardaki gücünü yükseldigini söyleyen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik, "Her zaman biz bu yolu büyük güç ve dirayetle yürürken etrafimizdaki her türlü karanlik sebekeyle mücadele edip ayni zamanda Türkiye’nin ekonomisini, dis politikalardaki gücünü, demokrasisini ve kardesligini büyüttük. Bunlari yaparken iste en büyük güç ve kuvvet Cumhurbaskanimizin liderliginde bu yolda yürürken sizlerin omuz omuza verip salonlari ve sokaklari doldurmasi sayesiyle gerçeklesti. Türk siyasi tarihinde büyük bir basari gibi anlatirlardi. Halbuki milli iradenin gasp edilmesi karsisinda gitmek zorunda kalan siyasiler söz konusuydu. Tüm siyasi hayatimiz boyunca odaklarin gönderilmesi yanlisligina düsmeden, ’beni millet getirdi ancak millet de götürür’ diyen tek lider Recep Tayip Erdogan’dir’" dedi.



"Altili masanin altisi da bir araya gelse 6 kisi bir arada çay bile demleyemez’’

"Altili masanin ilk ortaya çiktiginda sunu söylemistim. Bunlarin altisi birden karar vermeden memlekette karar alinmayacak ve yüksek bürokrasiye kimse atanmayacakmis. Buradan çikacak bir sonucun Türkiye’yi çok büyük karanliklara götürecegini, Türkiye’nin demokrasisini sakatlayacagini ve tüm hak ve özgürlüklere dair verdigi mücadelede elde etmis oldugu kazanimlari yok edecegini ifade etmistik" diyen Çelik, "Bir yerde oturuyorduk ve bayan kardesimiz bize çayiniz birazdan hazir dedi.

Bende bu altili masanin altisi da bir araya gelse alti kisi bir arada çay bile demleyemezler. Düsünün bir tanesi ocagi yakacak, ötekisi suyu dolduracak digeri atesi yakacak ve birisi de dese ki ben sizinle uzlasmiyorum masadan da kalkiyorum dese memlekette çay bile içilmez. 28 Mayis’ta iradenizle Cumhurbaskanimizi yeniden seçerek Cumhur ittifakini en güçlü biçimde sandiktan çikararak hem memleketi hem de çayi kurtardiniz’’ ifadelerini kullandi.

Tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkesinin arkasinda yürüyerek siyaseti büyüteceklerinin altini çizen Çelik, "Kilis’imiz basta olmak üzere memleketimizin her yerinde sandiklara güçlü bir sekilde imzamizi atacagiz. Adaylarimizin hepsini sandiklardan en güçlü bir sekilde çikaracagiz. Bir kere daha demokrasi mücadelemizi yeni duragini sanla, serefle ve basariyla yeni yildizlar ekleyerek geçecegiz. Bu salonlardaki gösterdigimiz birlik ve beraberligin tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkesinin arkasinda yürüyerek siyasetimizi, demokrasimizi ve cumhuriyetimizi büyütecegiz’’ diye konustu.



Cumhur Ittifaki’nin Kilis adaylari

Cumhur Ittifaki’nin Kilis adaylari ilçe ilçe sahneye çagrilarak tanitildi. Kilis’in Musabeyli ilçesi Belediye Baskan adayi Ayhan Yilmaz, Polateli Ilçesi Belediye Baskan adayi Metin Polat, Elbeyli Ilçesi Belediye Baskan adayi Ismail Kördeve oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile