AK Parti'nin Kongre Çalışmaları

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, kongre çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi.

Şehirde bir restoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçe başkanları ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Yüksel, geçen süreçte, mümkün olduğu kadar dinamik, güçlü, problemleri çözme konusunda irade ortaya koyabilen, milletvekilleriyle birlikte vatandaş ile hükümet arasında köprü olmaya çalışmış, teşkilatlanma yapısını tamamlamış bir il yönetimi olmaya gayret ettiklerini söyledi.

AK Parti teşkilatları olarak davalarının "sen-ben" değil, "biz" davası olduğunu ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"Bu davada bir olmak, birlik olmak esastır. Bizler yeniden dirilişe destek olacak teşkilatlarımızla birlikte, Cumhurbaşkanımıza, davamıza, güzel şehrimiz Tekirdağ ilimize ve ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu davaya sahip çıkmak ve bu davanın bir neferi olmak her şeyden önemlidir. Teşkilatlarımızdaki tüm kardeşlerimizle birlikte Cumhurbaşkanı’mız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmak, onunla birlikte yol yürümek bizler için onur ve gurur kaynağıdır. AK Parti, 16 yıllık iktidarı boyunca yapılması çok zor olan, hatta birilerinin hayal dahi edemediği işleri başarmış ve ülkemize çok büyük katkılar sağlamış siyasi bir harekettir."

Yüksel, AK Parti iktidarı boyunca, büyüyen ve gelişen Türkiye'yi hazmedemeyen şer odaklarının birçok saldırısıyla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Bu saldırıların içerisinde, milletimizin hafızasında en derin izi bırakan, asla unutmayacağımız, unutturmayacağımız, hain FETÖ ve iş birlikçilerinin gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişimi olmuştur. Tekirdağ teşkilatları, o gece Türkiye'de sokağa ilk çıkan teşkilatlardandır. Şükürler olsun ki o gece hemşehrilerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Vatanına, milletine, bayrağına, ezanına ve başkomutanına sahip çıktı." diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla 3 Şubat'ta yapılacak kongrenin Tekirdağ ve Türkiye için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Yüksel, birlik beraberlik içinde bir kongre gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile