AK Parti olağanüstü toplantı istedi

AK Parti olağanüstü toplantı istedi

AK Parti, 'sınıra özel birlik' konusunu görüşmek üzere Meclis'in olağanüstü toplanması için imza topladı.

AKP, bu hafta tatile girecek TBMM'yi "sınıra özel birlik" düzenlemesi kapsamında toplantıya çağırmak için milletvekillerinden gerekli imzaları topladı.

Hükümet, terörle mücadele kapsamında iki hafta sonra tamamlanacak yeni birliklerin oluşturulmasına yasal düzenleme için şimdiden hazırlıklarını tamamladı.

Bu hafta tatile girecek TBMM’nin iki hafta sonra olağanüstü toplanması için milletvekillerinden gerekli olan imzalar toplandı. Sınırda özel birliklerin oluşturulması için yasal düzenlemenin gerekliliği belirtilerek, Meclis tatildeyken imzaların toplanmasının zor olduğu, bu gerekçeyle şimdiden imzaların alındığı kaydedildi.

Hükümet’in, söz konusu yasayı iki hafta sonra Meclis’e sunması ve Ağustos’un ikinci haftası Meclis’in olağanüstü toplanması bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile