AK Parti Oltu'da Iftarda Bulustu

AK Parti Oltu'da Iftarda Bulustu

AK Parti Oltu Ilçe Baskanliginca düzenlenen proje tanitimi ve iftar programi yogun bir katilimla gerçeklesti.

AK Parti Oltu Ilçe Baskanliginca proje tanitimi ve iftar programi düzenlendi.

Oltu’daki program, AK Parti Ilçe Baskani Burtay Oguzhan Yavuz’un selamlama konusmasi ile basladi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Firat, “Ben bugün Erzurum milletvekilleri adina buradayim. Biz Ankara’da Adem Çelebi kardesimizin yaninda ve her zaman destekçisi olacagiz Oltu ilçemiz kuzeyde parlayan bir yildizimiz. Bugün buradaki toplanmamizin asil amaci Oltu hak ettigi hizmeti alabilmesidir. Biz Oltu’yu çok önemsiyoruz” dedi.

Programda söz alan Ulastirma Bakani Yardimcisi Osman Boyraz, salonun coskusu karsisindaki memnuniyetini dile getirerek, Oltu için hayati önem tasiyan tünel için çalismalarin basladigi müjdesini verirken, yillardir ilçenin talebi olan araç muayene istasyonunun da çok yakin bir gelecekte Oltu’ya kurulacagi müjdesini verdi.

Daha sonra AK Parti Belediye Baskan Adayi Ins. Müh. Adem Çelebi proje tanitimi çerçevesince Oltu’da yapmayi planladiklari projelerin tanitimini yapti. Akabinde iftar programi yapildi. Iftarin ardindan TRT Sanatçisi Fatih Koçak tarafindan halk müzigi seslendirildi. Gençlerin doyasiya halay çektigi program coskuyla tamamlandi. AK Parti Ilçe Baskani Burtay Oguzhan Yavuz program bitiminde katilimcilara ve programda emegi geçen herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile