Ak Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler:

Ak Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler:

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler, hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu iddiaları farklı amaçlar için kullanmak ve yayınlamak isteyenlere karşı cezai, hukuki ve kişisel yasal haklarımı saklı tuttuğunu açıkladı.

Güler yaptığı yazılı açıklamada, ulusal bir gazetenin 18 Mayıs 2011 tarihli sayısında bir köşe yazarı tarafından şahsıyla ilgili gerçek olmayan bilgilere yer verildiğini ve suçlayıcı ifadeler kullanıldığını belirtti. Güler açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Yazının yayınını takiben köşe yazarı tarafımca aranmış ve kendisine bu bilgilerin doğru olmadığı ifade edilmiştir. Kendiside bu konuda yanıltılmış olduğunu kabul etmiş ve acilen bu haberi düzelteceğini bildirmiştir. Durumun hassasiyeti nedeni ile bu konuda kamuoyuna açıklama yapmak zorunluluğu oluşmuştur. Gerçek dışı haberi yazan, görsel basılı ve internet ortamında haberi alıntı yaparak yayınlayan ve yayınlayacaklara ayrıca siyasi ve başkaca amaçlar için kullanacaklara karşı cezai, hukuki ve kişisel

yasal haklarımı saklı tutarak, köşe yazısı içeriğinin gerçekleri yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile