Ak Parti Pazar ve Fındıklı İlçe Danışma Toplantıları Yapıldı

AK Parti Pazar ve Fındıklı İlçe Danışma toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Başkanı Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe teşkilatları katıldı.

Bayraktar, toplantıda yaptığı konuşmada, önemli bir seçim sürecinin yaklaştığını belirterek, "Bu süreçte aday adaylıkları ve adaylık süreçleri yaşanacak. Biz bu süreçte en iyi adayı değil en uygun adayı seçmek durumundayız. Konjonktürel ve bölgesel şartlar gereği ve bütün faktörler ele alındığında o bölgede en iyi olan değil en uygun olan aday adayını aday yapacağız" dedi.

AK Parti olarak bu zamana kadar girdikleri bütün seçimlerden genel olarak zaferle ayrılmış bir teşkilat yapısına sahip olduklarını ifade eden Bayraktar, "Önümüzdeki yerel seçimlerde de üzerinde duracağımız uygun aday kavramı ve hizmet ilkemizin devamlılığı ile yine zaferlere koşacağız" diye konuştu.

İl Başkanı Hikmet Ayar ise toplantıda ilçe teşkilatları ile aday adaylığı başvuruları hakkında detaylı şekilde fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile