Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ender Serbes Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ender Serbes Yoğun Temposunu Sürdürüyor

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ender Serbes seçim çalışmaları çerçevesinde bu kez de Adapazarı ilçesindeydi. Yaptığı her ziyarette ve katıldığı her toplantıda büyük ilgi gören Ender Serbes vatandaşların AK Parti iktidarı ile artık yarınlara umutla bakabildiklerini söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ender Serbes seçim çalışmaları çerçevesinde bu kez de Adapazarı ilçesindeydi. Ender Serbes önce Büyükşehir belediyesinin yapılacak olan yeni arıtma tesislerinin imza törenine ardından da Gazeller’de Minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Ziyaretin ardından Güneşler Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları yılsonu etkinliğe katılan AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes daha sonra Çark Caddesi’ne geçerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akşam saatlerinde ise Büyükşehir belediyesince Ferizli ilçesine yapımı tamamlanan “Ferizli Park’ın” açılışına katılan Ender Serbes son olarak Alancuma Köyü’nde düzenlenen kahve toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes seçim çalışmalarına Adapazarı İlçesinde devam etti. Ender Serbes ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 5 adet arıtma tesisinin, yer teslim protokolü düzenlenen imza törenine katıldı. Törenin ardından Gazeller Mahallesi’ne geçen Ender Serbes burada Gazeller Dolmuş Durağı Minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Minübüsçü esnafıyla karşılıklı sohbet eden Ender Serbes, AK Parti İktidarıyla birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını, her alanda önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, tüm bu çalışmaların neticesinde de, başta esnaflarımız olmak üzere bütün kesimlerin artık geleceklerine daha da güvenle bakabildiklerini söyledi.

Ender Serbes, “Gittiğimiz her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu ülkemizdeki istikrardan ve AK Parti‘ye olan güvenden kaynaklanıyor. Bugün düne göre daha iyi, yarın bugünden daha iyi olacak. Halkımız yarınına umutla bakabiliyor ve geleceğe dair planlar yapabiliyor” dedi.

Ziyaretin ardından Güneşler Mahallesi’ne geçen Ender Serbes, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları yılsonu etkinliğe katıldı. Kursa katılan öğrenciler tarafından açılan sergiyi gezen Ender Serbes, “Bu tür kurslar, toplum arasında hem kaynaşmayı sağlıyor hem de mesleki anlamda vatandaşlarımıza katkı yapıyor” dedi.

Törenin ardından Çark Caddesi’nde esnaf ziyaretine geçen AK Parti Milletvekili adayı Ender Serbes esnaflara hayırlı işler diledi. Ziyaret esnasında esnaflarla bir süre sohbet eden Ender Serbes esnafın dilek ve temennilerini dinleyerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Çark Caddesi’nin Adapazarı’nın önemli caddelerinden biri olduğunu söyleyen Ender Serbes, “Büyükşehir Belediyesinin gerek Uzun Çarşı’da gerekse Çark Caddesi’nde yaptığı son çalışmalarla caddelerimiz yeni bir görüntüye kavuşuyor. Yerel yönetimlerimiz her zaman esnafımızın yanında olmuştur. Zaten esnaflarımızda yapılan bu çalışmaları görmekte ve takdir etmektedir. Büyükşehir Belediyemizce son olarak Çark Caddesi’nde yapılan yeni düzenlemelerin çarşı esnafına son derece olumlu yönde yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Ender Serbes, Çark Caddesi’ne yaptığı esnaf ziyaretinin ardından Ferizli ilçesine geçti. Ferizli İlçesinde Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan Ferizli Park’ın açılışına katılan Ender Serbes açılışın ardından Alancuma köyüne geçti. Ender Serbes’e AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu ile Başkan Yardımcısı Yavuz Meşe ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları temsilcileri de eşlik etti.

Alancuma Köyü’nde düzenlenen Kahve Toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ender Serbes AK Parti iktidarının 8,5 yıllık icraatlarından bahsetti. Türkiye’nin siyasi yönden istikrarlı, ekonomik açıdan sürekli büyüyen bir ülke olduğunu söyleyen Ender Serbes, “Bütün bu başarılar vatandaşlarımızın bize duyduğu güven sayesinde olmuştur. Yıllardır beklenen bu rotanın korunması da yine vatandaşlarımızın desteğiyle mümkün olacaktır. Tabi yapılacak daha çok şey var. İstikrarın sürmesi ve Türkiye’mizin büyümesi için AK Parti‘ye 12 Haziran seçimlerinde destek vermenizi istiyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile