Ak Parti Samsun Milletvekili Demir'in İlçe Gezileri

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin hizmet seferberliğinin belli bir kesimi korkuttuğunu, asıl korkuların ise halk gücünün ortaya çıkması olduğunu söyledi.

Demir, Tekkeköy ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Burada konuşan Demir, "Güçlü Türkiye" sürecinin sağlam temellerini atan AK Parti iktidarının hizmet mücadelesinin bir çok dönemde engellenmeye çalışıldığını, asıl hedefin millet iradesine "dur" demek olduğunu ileri sürdü.
AK Parti iktidarının halk için, ülkesi için yaptıklarının bir çok kesime korku verdiğini ifade eden Demir, şunları kaydetti:
"Bu korku asıl halk iradesinin gücünün ortaya çıkmasıdır. AK Parti'nin, Türkiye'nin, tüm halkımızın partisi olarak yükselişini sürdürmesidir. AK Parti'nin hizmet seferberliği bazı kesimleri içte ve dışta rahatsız ediyor. Hiç mutlu değiller. Ama bizim için önemli olan halkımızın mutluluğu, ülkemizin geleceği. Şimdi içi boş, dışı boş allanmış pullanmış ithamlar, laflarla halkımızın aklında soru işaretleri oluşturulmaya çalışılıyor. İtibarsızlaştırma çalışmaları sistemli bir şekilde yürütülüyor. Ama bilmiyor mı ki, halkımız boş işlerle uğraşmıyor. 'AK Parti iktidarı öncesinde ülkeyi boş boş yönettiniz, AK Parti geldi, boş laflar hizmetlerle doldu, vatandaşın refah düzeyi arttı, Türkiye'de yaşamak artık onur ve gurur kaynağı oldu' diyor. Halkımızın düşünceleri bu. AK Parti halen bu düşünceler sayesinde dimdik ayakta ve halk desteğini her geçen gün artırmaktadır."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile