Ak Parti Şereflikoçhisar İlçe Gençlik Kolları Genel Kurulu Yapıldı

AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Ferda Polat, teşkilatın tamamen yenilendiğini belirterek, "Yeni kadrolar genç ve dinamik isimlerden oluşuyor, AK Parti Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdi. Şereflikoçhisar'da da ilkleri gerçekleştirmiştir. AK Parti sayesinde 93 Milyon TL'lik Peçenek Barajı hayata geçirilmiştir, bugün musluklarımızdan içilebilecek sular akmaktadır.Şereflikoçhisar'ın ideallerini birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkan Vekili Edip Balcı ise AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana hiç durmadan yükselişine devam ettiğini belirterek, "AK Parti gençlere büyük önem veren bir partidir, bugün tek başımıza iktidarsak bunda gençlerin çok desteği vardır, burada bir köyde yaptığınız çalışmaların sesini Davos'tan Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantısından duyuyoruz. Sizlerin bir merhabasına muhtaç gençler var, bu arkadaşlarımızı teşkilata sokabilirsek Şereflikoçhisar'da, Ankara'da ve ülkemizde bu dava kazanacaktır" dedi.

Tekliste ile gidilen genel kurulda Erkan Seyhan, ilçe gençlik kolları başkanlığına getirildi.

Seyhan, konuşmasında, Şereflikoçhisar gençliği olarak bu kutlu yürüyüşte 'bizde varız' dediklerini belirterek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Seyhan, "AK Parti gençlere görev ve sorumluluk veren bir partidir, davamız, inancımız ve kıblemiz bir, bize ayrılık yakışmaz. Biz çapulcu olmadık, polise taş atmadık bir yeni Türkiye'nin güçlü gençlikleri olduk. Biz asıl darbeyi, darbe yanlısı olanlara sandıkta verdik, yine vereceğiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile