Ak Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce:

Ak Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce:

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, "İlçemizdeki gençlerimize iş istihdamı sağlayarak gençlerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlıyoruz "dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce'yi parti binasında ziyaret eden gençler, kendilerine sağlanan iş imkanından dolayı Yüce'ye teşekkür etti. Suşehri AK Parti İlçe Başkanlığı'ndaki ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Rüstem Yüce, "İlçemizde siyaset yapmamızın amaçlarından biride gençlerimize iş istihdamı sağlamaktır. Bu doğrultuda ilçemizde bu yıl hizmet vermeye başlayan Kayseri Bölge Müdürlüğü kontrolündeki Suşehri Kredi Yurt Müdürlüğü'nde iş istihdamı sağlandı. Biz de gençlerimizden güvenlikçi veçeşitli birimlerde görevli olmak üzere 2010 yılı itibari ile toplam 27 kişiyi bu hizmet binamızda istihdam ettik. Hükümetimizin Türkiye genelinde il ve ilçelere yönelik yapılan hizmetlerden alınacak paydan ilçemizde en iyi şekilde hak ettiği payı alacaktır ve almaya da devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Rüstem Yüce, AK Parti hükümeti döneminde işsizlik ile mücadelede büyük mesafeler alındığını söyleyerek, "Hükümetimizin özellikle işsizlikle başlattığı mücadele de büyük mesafeler alındı. İş alanında gerekli belge ve yetenekteki tüm gençlerimiz iş imkanlarına kavuşmaktadır. Hükümetimizin Türkiye'nin sayılı il ve ilçesinde yaptığı çok önemli bir yatırım olan Kredi Yurt Binası'nda öğrencilerimiz çok kaliteli imkanlar ile hizmet alacaklar" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile