Ak Parti Teşkilatı  İle Kırşehir Belediye Başkanından İha ve Türkiye Gazetesi Temsilciliğine Ziyaret

Ak Parti Teşkilatı İle Kırşehir Belediye Başkanından İha ve Türkiye Gazetesi Temsilciliğine Ziyaret

AK Parti Teşkilatı ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Türkiye Gazetesi Kırşehir Temsilciliğini ziyaret etti.


İHA Kırşehir Büro Temsilcisi Enderhan Öz ile görüşen AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde niçin ve neden Recep Tayyip Erdoğan’ın’ olması gerektiğini anlattı.

İNANDIĞIMIZ İÇİN KAYBETMİYORUZ
Kırşehir’de Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansına yapılan ziyarette yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecine ilişkin açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “İnanarak her zaman olduğu gibi yeni bir seçim sürecine girmekteyiz. Bizler sadece seçim zamanlarında çalışmalar yapan teşkilatlar değiliz. 30 Martta, referandum da, milletvekilliği seçimlerinde anlık çalışmalar ve kampanyalar yaparak seçimlere hazırlanmıyoruz. Halkın içerisinde halkla birlikte yaşayarak seçimlere giriyor ve başarı elde ediyoruz. Kırşehir’de yaptığımız çalışmalarımız ve kurduğumuz diyaloglarımız da teşkilat yapılanmamızın tepeden tırnağa kadar inanarak çalıştığını ve yaşadığını gösteriyor. Bu inançla da Kırşehir’de Başbakanımızın başarılı olacağına kalben hükmediyoruz” dedi.

AK PARTİ SEÇİMLERE START VERDİ
Ziyarette Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde zaman sıkıntımız yok. Bizler her zaman sanki seçimdeymişiz gibi halkımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Seçim bire iki ayda yapılan çalışmalarla kazanılacak bir süreç değildir. Bu nedenle teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi daima hazır şekildeler, kazandığımız yerler kadar kaybettiğimiz yerleri de niçin kazanamadık eksik noktamız ne diye sorguluyoruz. Halkımız da tıpkı Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan gibi yanında olanı ve tanıdığını iyi analiz ederek oyunu veriyor. Kırşehir’de seçim startını billboard, afiş, pankart,süsleme şeklinde sokaklar da başlattık. Teşkilatlarımız her bölgemiz de aktif halde insanımızla birlikte liderimizden öğrendiğimiz disiplini kendi hayatımızla birlikte teşkilatlarımıza da uygulamaktayız. Allaha şükür ki insanımız da yaptığımız çalışmalar dolayısı ile bizlere destek veriyor. Bizde kalben seçimlerden başarı ile çıkacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı olarak yapılan istişarenin ardından İhlas Haber Ajansının Çalışma şekli ve iş prensibinin anlatımının ardından sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile