AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu Açıklama Yaptı

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Afyonkarahisar'daki patlamaya ilişkin, ''İnşallah bunlar son şehitlerimiz olur'' dedi.

Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada 25 askerin şehit olduğunu, 10 askerin ise yaralandığını anımsatarak, ölenlere rahmet kalanlara ise acil şifalar dilediğini ifade etti.

Teknik bir olay nedeniyle patlamanın olduğunu vurgulayan Eroğlu, tahkikatın devam edeceğini ve ihmal olup olmadığının araştırılacağını belirtti.

Bir daha şehit haberleri olmamasını dilediğini ifade eden Eroğlu şunları kaydetti:

''Allah bir daha ülkeye böyle şey vermesin. İnşallah bunlar son şehitlerimiz olur. Bütün gayretimiz bu doğrultuda. Hükümet olarak terörün bitmesi en öncelikli konumuz. Şehitlerimizin olmadığı günleri hep umut ediyoruz. Bu ülkenin huzurunu hiç kimsenin bozmaya hakkı yoktur. CHP'nin Hatay'daki olaylar üzerinden siyaset yapması siyasete yakışmayan şeyler. Kılıçdaroğlu'nun Hakkari İl başkanını aradığını söylemesini de sorgulamak lazım. Demek ki CHP'yi PKK'ya daha yakın hissediyor. Terör bu ülkenin tek meselesi değildir ama en önemli meselesidir. Terör sadece AK Parti'nin meselesi değildir. Her hükümet döneminde terör 30 yıldır kesintisiz şekilde devam etmiştir.''

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Önder Felek
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile