Ak Parti Yahyalı İlçe Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Yahyalı İlçe Kadın Kolları, Danışma Meclisi Toplantısı yapıtı.

Danışma Meclisi Toplantısı’na, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber ve çok sayıda AK Partili kadın katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yahyalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Sarı, "Kadınlarımızın siyasete bakışı AK Parti iktidarı ile büyük ölçüde değişti. Yahyalı ilçemizde kadınlarımız, Kayseri’mizin ve Yahyalı’mızın gelişmesi için canla başla çalışıyorlar. Aramızda toplantılar yapıyor karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuyor, partimizin oylarını nasıl yükseltiriz, ilçemize ne tür hizmetler getirebiliriz bunların hesaplarını yapıyoruz. İl teşkilatımızdan her türlü desteği alıyoruz ve rahat bir çalışma ortamı buluyoruz. İnşallah 12 Haziran seçimlerinde oy oranımızı daha da artırıp başarımızı taçlandıracağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber ise kadınların sistemli çalışmalarıyla Yahyalı‘da kendilerini en güzel şekilde gösterdiklerini belirterek özverili çalışmalarından dolayı, AK Parti Yahyalı İlçe Kadın Kolları üyelerine teşekkür etti.

Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç da, belediye olarak gerçekleştirdikleri ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

Son olarak konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, Yahyalı‘da kadın kollarının çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, "AK Parti sizlerin sayesinde Yahyalı‘da hak ettiği yere gelmiştir. AK Parti olarak bizler, ülkemizin menfaatleri ve insanlarımızın refahı için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha dün adını bile anamadığımız birçok şey bugün artık Türkiye‘de mevcut. Türkiye AK Parti iktidarı ile bir şantiye alanına döndü ve başlanan tüm çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak insanlarımızın kullanımına sunuldu. Sağlık ve eğitim gibi en önemli konularda devrimler gerçekleştirdik. Dış politikada artık Türkiye sözü geçen bir ülke konumunda. Tüm bunlarda insanlarımızın güveni ve destekleri ile oluyor. 12 Haziran‘da yapılacak olan bir seçim var. Biz AK Parti olarak bu seçimlere zaten hazırız. Çünkü iktidara geldiğimiz günden beri sanki yarın seçim olacakmış gibi tüm gücümüzle çalıştık. Bundan sonrada bu tempoyu hiç bozmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile