AK Parti Yalova Il Baskani Güçlü, 'Gerekli Önlemleri Alacak, Öz Elestirilerimizi Çekinmeden Yapacagiz'

AK Parti Yalova Il Baskani Güçlü, 'Gerekli Önlemleri Alacak, Öz Elestirilerimizi Çekinmeden Yapacagiz'

AK Parti Il Baskani Umut Güçlü, “Kaybettigimiz ilçelerde neden kaybettigimizi en ince detayina kadar inceleyecek ve gerekli önlemleri alacak, öz elestirilerimizi çekinmeden yapacagiz” dedi.

AK Parti Il Baskanligi tarafindan Merkez Içe Konferans Salonu’nda basin toplantisi gerçeklestirildi.

Burada konusan Il Baskani Umut Güçlü, kazanan tüm adaylari tebrik ederek, “AK Parti belediyesi olsun olmasin, Yalova’mizin tüm belediyelerinde Yalova halkinin ve sehrinin menfaatine yapilacak olan tüm uygulamalari destekleyecegimizi simdiden beyan ediyorum. Çikan sonuçlarin degerlendirmesini il teskilatimiz içinde ve genel merkezimiz nezdinde mutlaka yapacagiz. Kaybettigimiz ilçelerde neden kaybettigimizi en ince detayina kadar inceleyecek ve gerekli önlemleri alacak, öz elestirilerimizi çekinmeden yapacagiz. Tecrübelenecek ve daha güçlü bir sekilde davamiza sahip çikacak yolumuza devam edecegiz” ifadesini kullandi.

Yalova Milletvekili Meliha Akyol, dinamikleri farkli olan bir seçimi geride biraktiklarini dile getirdi. Akyol, Yalova’nin hayrina olan her konuda desteklerini sürdürmeye de devam edeceklerini söyledi.



Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs ise Mustafa Tutuk’a çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

Seçim sonuçlarina iliskin de degerlendirmelerde bulunan Büyükgümüs, söyle konustu:

“Armutlu, Termal ve Tavsanli’da vatandaslarimiz bizim adaylarimizdan yana oylarini kullandilar. Esenköy ve Tesvikiye’de de Cumhur Ittifaki ortagimiz MHP adaylari seçimi kazandi. Vatandaslarimizla birlikte olmaya, hizmet üretmeye, eser kazandirmaya gayret edecegiz. Resmi olmayan kesin sonuçlara göre de Il Genel Meclisi’nde partimiz çogunlukta. Burada da köylerimize yönelik hizmetlerimizi sürdürecegiz. Partimizin muhalefette oldugu belediye meclislerinde ise oranin siyasetinin sehrimize faydasi olan her çalismasinda AK Parti olarak elimize tasin altina koyacagimizi sizlerle paylasmak isterim. Önümüzde bir hizmet dönemi var. Bu hizmet döneminde Yalova’nin hayrina ne varsa; bu kadro onun pesinde olacak. Yine bu dönemde planladigimiz kamu yatirimlari var. Çevre yolumuz, barajlarimiz, dere islah projeleri gibi makro ölçekte bakanliklar ile yürütecegimiz projeler, bunlari da en kisa sürede hayata geçirmek için bizler de milletvekili olarak, degerli baskanimin riyasetinde AK Parti teskilatlari olarak bu mücadeleyi vermeye sürdürecegiz. Seçimleri kazanan adaylari da tebrik ediyorum.”

“Projelerin takipçisi olacagiz”

Yalova Belediye Baskanligi seçimini kaybeden AK Parti Adayi Mustafa Tutuk ise, “Mehmet Gürel ve ekibini tebrik ediyorum. Oy veren, vermeyen bütün hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Bu saatten sonra hizmet zamani. Belediyecilik, dogumdan ölüme hizmet demek. Gönül belediyeciligini ve hizmet belediyeciligini yapmak gerek. Meclis çogunlugunu da aldiklarina göre, hiçbir bahane üretmeden, bu saatten sonra verilen projelerin takipçisi olalim. 7 yasinda çocuklari olan annelere ücretsiz ulasim, hastaneye ücretsiz ulasim, 40 liraya yemek yemek, otoparki yer altina almak, 5 bin konut yapmak sehrimize nasip olsun” ifadelerini kullandi.

Toplantiya Merkez Ilçe Baskani Aydin Kopuz ve teskilat mensuplari da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile