AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun'un Açıklaması

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ''Yeni sistemin eğitimde kaosa neden olacağını söyleyenler oldu, ama hiçbir sorun yaşanmadı'' dedi.

Uygulama Otel'de düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Coşkun, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yalova'da eğitim alanında bir sorun bulunmadığını belirten Coşkun, ''Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkes dersini iyi çalışmış. Bu yıl yeni bir sistemle eğitim öğretime başladık. Yeni sistemin eğitimde kaosa neden olacağını söyleyenler oldu, ama hiçbir sorun yaşanmadı'' diye konuştu.

Coşkun, bir gazetecinin sorusu üzerine, ''Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın partimize geçişi, gündemimizde değil'' diyerek şöyle konuştu:

''Şu anda bizim gündemimizde kendi çalışmalarımız var. Çok spekülasyon üretilen bir konu bu. Diğer belediyelerimiz ne ise Yalova Belediyesi'yle ilişkilerimiz de o yönde. Zaten bu, bizim vereceğimiz bir karar değil.''

Seçimlerin, 27 Ekim 2013'de yapılma ihtimali olduğunu dile getiren Coşkun, seçim çalışmalarına başladıklarını, seçim takvimi işleyene kadar herkesin aday olabileceğini kaydetti.

Muhabir: Nedim Güler / Büşra Nur Özcan

Yayıncı: Harun Kaymaz
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile