Ak Parti’Ye Bingöl’De Destek Morali

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Teşkilatı, genel seçimlerde aday gösterilmeyen AK Parti Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu’nun verdiği destekle moral buldu. Binlerce kişi tarafından karşılanan Ataoğlu, her zaman partisinin yanında olacağını duyurdu.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Teşkilatı, genel seçimlerde aday gösterilmeyen AK Parti Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu’nun verdiği destekle moral buldu. Binlerce kişi tarafından karşılanan Ataoğlu, her zaman partisinin yanında olacağını duyurdu.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı’nın düzenlediği programda milletvekilleri ve adaylar bir araya geldi. Seçim bürosu önünde düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yado Çeşmesi mevkiinde kendisini karşılamaya giden yüzlerce araçlık konvoy ile Bingöl‘e gelen Ataoğlu, adeta gövde gösterisi yaptı. Ataoğlu ile birlikte Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Milletvekili Yusuf Coşkun ve milletvekili adayları Prof Dr. Eşref Taş ile Şahin Bingöl, Dörtyol‘daki seçim irtibat bürosunun önünde halka hitap etti. Miting havasında geçen konuşmaları binlerce kişilik kalabalık izledi. Törene Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay da katıldı.

    Dört yıl içerisinde Bingöl halkına hizmet yapmaya çalıştıklarını ifade eden Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, “Bingöl halkı, 2007 yılında rekor bir oyla bizi Meclis’e gönderdi. Bizlere büyük bir sevinç yaşattıkları için Bingöl halkından Allah razı olsun. Bizler de Bingöl halkının bize verdiği destekle alnımızın akıyla hizmet yapmaya çalıştık. Bingöl halkının helal oylarına hiçbir zaman ihanet etmedik. Halka verdiğimiz 12 vaatten 11 tanesini gerçekleştirdik. Hizmet yaparken, hiçbir bölgeyi ihmal etmedik. Bundan sonra seçilecek olan arkadaşlarımızın yanında olacağız.” dedi.

Aday listelerinin açıklanmasından sonra ilk defa Bingöl’e geldiğini belirten Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu da, “Aday olsak da olmazsak da yine beraber olacağız. Bingöl bu dönemde altın çağını yaşadı. Bizim sizlerin başını eğdirecek bir hata da bulunmadık.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ise Ataoğlu ve Coşkun ile birlikte Bingöl’e hizmet yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Yılmaz, “Bu dönem Bingöl’ün siyasetinde altın bir dönem olduğunu söylemek isterim. Hiçbir insan Bingöl’den daha büyük değildir. Esas olan Bingöl’dür. Bingöl, AK Parti’yi büyütecek, AK Parti de Bingöl’ü büyütecek. 12 Haziran günü inşallah Bingöl’de sandıklar patlayacaktır. Halk olduğu sürece kimse AK Parti’nin sırtını yere eğdiremez.” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile