AK Parti'ye oy verdiği için işten atıldığısöyleyen genç durumu Bakan Yıldız'a şikayet etti

Referandumu anlatmak için bugün Kırşehir'e gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederken yanına gelen bir vatandaş,

Referandumu anlatmak için bugün Kırşehir'e gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederken yanına gelen bir vatandaş, AK Parti'ye verdiği için Botaş tarafından işten çıkarıldığını iddia etti. Yıldız, gerekeni yapacağını söyledi.

Bakan Yıldız, Akpınar ilçesinde halkla toklaşmak için ilçe merkezinde ziyaretler yaptı. Ziyaretler esnasında kalabalığı hızla yararak, bakana ulaşmaya çalışan Süleyman Turgut isimli şahıs ilk olarak polis tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Tam o sırada Bakan Yıldız, genci görerek, yanına çağırdı. Süleyman Turgut isimli kişi kendisinin BOTAŞ'da kamulaştırma personeli olarak çalıştığını yaklaşık bir yıl önce AK Parti'ye oy verdiği için işten atıldığını söyledi. Bakan Yıldız, gerekeni yapacağını söyledi. Bakan Yıldız buna tepki göstererek, "Olmaz kardeşim sen bize oy verdin diye seni oradan atamazlar. Bunu en kısa sürede araştıracağım." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile