AK Parti'ye Yeni Katilan Baskan Kaya, Partililerin Agizlarini Tatlandirdi

AK Parti'ye Yeni Katilan Baskan Kaya, Partililerin Agizlarini Tatlandirdi

Önceki gün IYI Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katilan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, AK Parti il binasinda partililerle bir araya geldi. Yeni partisine Incirliova’nin turfanda inciri ile ziyaret eden Baskan Kaya, basta milletvekilleri olmak üzere toplantiya katilan partililerin agizlarini tatlandirdi.

Önceki gün Ankara’da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan AK Parti rozeti takilarak IYI Parti’den AK Parti’ye geçen Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, AK Parti Aydin Il Binasi’nda partililerle bir araya geldi. Toplantida konusan AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten, bu geçisin bir transfer degil hizmet odakli bir tercih oldugunu belirterek, her iki taraf için hayirli olmasini diledi.

Toplantida konusan Aytekin Kaya, tek derdinin baskani oldugu Incirliova’ya hizmet götürmek oldugunu belirterek “Yerel seçimlere 28 gün kala aday olduk. 28 günde Baskan olduk. Ancak 4 yildir bir çivi çakamadik. Allah mahcup etmesin” diye konustu.

Kaya, gazetecilerin “Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne kizip faturayi IYI Parti’ye kestiniz. 2024 seçimleri için adaylik sözü aldiniz mi” sorusuna bu yönde herhangi bir pazarliklarinin söz konusu olmadigini belirterek “Bizim derdimiz Incirliova’ya hizmet etmektir. Incirliova’ya çalismak için bir yola çiktik. Kendi imkanlarimizla bugüne kadar çok güzel isler yaptik ama imkanlar da bir yere kadar. Bundan sonraki siyasi hayatimda AK Parti ailesine katildim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. En güzel sekilde Incirliova’ya hizmet edecegiz” ifadelerine yer verirken “Incirliova için ne istiyorsunuz” sorusuna ise “Eski Incirliova ile yeni Incirliova’nin farkini ilerleyen süreçte göreceksiniz” diye cevap verdi.

Mustafa Savas; “Sorunun muhatabi degilim” diye cevap verdi

Bu arada toplantiya katilan AK Parti Aydin Milletvekili Mustafa Savas, bir gazetecinin “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun önümüzdeki yerel seçimler için size karsisina aday olarak daveti var. Buna ne diyeceksiniz” sorusuna “Ben milletvekiliyim. Bu sorunun muhatabi degilim" diye cevap” verdi.

Toplanti AK Parti’ye yeni katilan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya’nin getirdigi taze incirlerin partililere ikram edilmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile