Ak Parti Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından 15 günde bir yapılan “AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığında 15 günde bir yapılan “AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri adına Gürsoy Bilgin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal katıldı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda Konya’nın devam eden, tamamlanan ve proje aşamasındaki yatırımlar, kentin sorunları, belediyelerin kültürel ve sosyal faaliyetleri ele alındı.

“2013’Ü ÇOK ÖNEMSİYORUZ” AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, toplantıda yerel yönetimlerin 2012 yatırım ve faaliyetlerinin yanı sıra Büyükşehir Yasası konusunda yerel yönetimler ve İl Teşkilatı’nın çalışmaları, 2013 yılı proje ve planlamaları ile Konya’nın sorunlarının ele alındığını kaydetti.

Sorgun, “2012, hem ülkemiz hem Konya’mız açısından bir hayli yoğun ve verimli bir yıl oldu. Yıl boyunca gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimlerimizin birçok hizmet ve yatırımı vatandaşımızın kullanımına sunuldu. Söz konusu hizmetlerin hayata geçirilmesinde elbette hükümetimiz, valiliğimiz, il özel idaremiz, belediyelerimiz, resmi kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın birlikteliği ve ortak çabası büyük rol oynadı. Bu gayretler neticesinde 2012’nin Son günlerinde yani 16 Aralık’ta da Mavi Tünel ve Bağbaşı Barajı başta olmak üzere onlarca hizmetin toplu açılışı başbakanımız, bakanlarımız ve birçok davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ben, hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. 2012’de olduğu gibi 2013’ün de aynı gayretin, hizmet heyecanının ve çalışmanın yılı olacağı inancındayım. Çünkü bizler, ülkemizin 2023 Hedefi doğrultusunda 2013’e ayrı bir önem veriyoruz. Zira 2023’e 10 yıl kala ve 10 yıllık bu önemli dönemin başlangıcında yine hükümetimizle, belediyelerimizle, teşkilatlarımız ve kamu kurum ile kuruluşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 2013 yılının açılışlar ve büyük projelerin yapıldığı bir yıl olacağını düşünüyoruz. Bu konuda herkesin katkısını bekliyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile