Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı, yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Teknokent Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın ülkenin kanayan yarası olan Kürt sorununun demokratik yollarla çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Akın, "Yıllarca bölgemizde bizi birbirimize kırdırdılar, kaybeden maalesef hep bizler ve bölge insanımız oldu. Yıllarca kanamış olan daha sonra da kangrenleşmiş olan Kürt sorunun çözümüne katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Bölge insanımızın artık şiddet ortamına tahammülü kalmamıştır” dedi.

Bölgede dengeli siyaset yapılmadığını ifade eden Akın, siyasetçilerin şiddeti çağrıştıran ifadelerden kaçınması gerektiğini söyledi.

Akın, ”Siyasetçilerimizin gayesi insanlarımıza faydalı olmaktır. Fikir ve düşüncelerimizi demokratik yollarla dile getirmeliyiz. AK Parti'li siyasetçiler olarak bölgenin refaha ve huzura kavuşması için çok çalışacağız. Bu bizim için en önemli konudur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bölgenin yararına olan siyaseti üretmek lazım. Şiddeti çağrıştıran ifadelerden kaçınarak çözüm getirecek bir üslup kullanmak lazım. Çünkü şiddet ve gerilim politikası çözüme değil çözümsüzlüğe hizmet ediyor” şeklinde konuştu.

Kahvaltıda bir açıklama yapan Halit Advan ise görevlerinin taşıdıkları sorumluluk bilincini, alacakları başarılı sonuçlarla taçlandırmak olacağını söyledi.

Advan, "Tek amacımız başarı çıtasını yükseltmektir. Bu etkinliklerin kaynaşma açısından çok önemli olduğunu bildiğimiz için çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Yerelde başarıya nasıl gidebileceğimizin yol haritasını çıkarmak için bu tür etkinlik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile