Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Kurumları Ziyaret Ediyor

Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Kurumları Ziyaret Ediyor

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.


Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve müdür yardımcılarını makamında ziyaret eden AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Eğitimin sadece milli eğitimin sorumluluğu değil diğer kurumları da ilgilendiren bir konu olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ile bir süre sohbet eden Arslan, Yozgat'ta herhangi bir okul ihtiyacı olup olmadığı konusunda bilgi aldı. Belediye başkanı seçildiklerinde eğitimin daha iyi seviyelere gelebilmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapacaklarını ifade eden Arslan, “Yozgat’ın ekonomik ve sosyal gelişimi için öncelikle eğitimde kalitenin yakalanması gerekiyor. Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozok Üniversitesi iş birliği ile yürütülen Yozgat’ta Eğitim Kalitesini Artırma Projesinin (EKAP) desteklenmesi gerekiyor. İnşallah biz görev geldiğimizde bu proje geren önemi vereceğiz. Bilinçli vatandaş bilinçli yöneticiler ve beraberinde daha çok hizmet anlamına gelir. Bu projelerin birden fazla projeyle desteklenmesi, çeşitlenmesi eğitimde istenilen, arzu edilen kalitenin yakalanmasına vesile olacaktır. Bu manada inşallah yerel yönetimler noktasında göreve gelmem halinde her türlü desteği vereceğiz, yeni eğitim projeleri hayata geçireceğiz. Okulların çevre düzenlemesi veya belediyenin hizmetine ihtiyaç duyulması halinde biz her zaman eğitimin ve okullarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve beraberinde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’ya teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile