Ak Partili Aydın’dan Bik Müdürü Tokgöz’e Taziye Ziyareti

Ak Partili Aydın’dan Bik Müdürü Tokgöz’e Taziye Ziyareti

AK Parti Manisa İl Tanıtım-Medya Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydın, Sakarya'da uğradığı silahlı saldırıcı sonucu yaşamını yitiren Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlük Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan Devrim Ersen Özergin'nin basın şehidi olduğunu söyledi.

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz’ü ziyaret eden Aydın, Sakarya'da yaşanan silahlı saldırıyı kınadığını belirtti.

Basın İlan Kurumu'nun ilanların denetimini yapan, kamu adını belirli standartlar çerçevesinde basını denetleyen bir kurum olduğunu belirten Aydın, “Basın İlan Kurumu görevlilerinin yıllık olağan denetimlerini yaparken saldırıya uğramaları alçakça bir durumdur. Özellikle bazı bölgelerde, bazı şehirlerde bu meslekle uzaktan yakından ilgisi olmayanların ticari çıkar kaygısıyla gazete kurmaları, tehdit, şantaj dolu haberlerle meslek etiğinden uzak hareket etmeleri, bu mesleğe çok ciddi zarar vermektedir. Basın şehidimiz Devrim Ersen Özergin’e rahmet diliyor, saldırıda yaralana diğer iki görevliye geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Başta Basın İlan Kurumu ve basın şehidi Devrimin ailesi, yakınları olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Acımız çok büyük” diye konuştu.

Ziyarette Büro Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Murat Özkan ile AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş’ın Basın Danışmanı Hakan Özen de hazır bulundu

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile