AK Partili Belediye Baskanindan CHP'nin 300 Milyar Dolar Vaadine Tepki

AK Partili Belediye Baskanindan CHP'nin 300 Milyar Dolar Vaadine Tepki

Zonguldak’ta seçim çalismalari sirasinda konusan AK Partili Kozlu Belediye Baskani Ali Bektas, CHP’nin 300 milyar dolar vaadini elestirdi. Bektas, "Muhalefet ya çok büyük yalanci ya da 300 milyara bu memleketi satti arkadaslar. Bu kadar net ve açik. Farkli seyi ispatlasinlar oy vermezsem serefsizim" dedi.

AK Parti Zonguldak Il Baskanligi tarafindan Kozlu Sahil’de açik hava toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida milletvekili adaylari ve partili yöneticiler katilimcilara konusma yapti. Kozlu Belediye Baskani Ali Bektas, Millet Ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun “5 yil içinde 300 milyar dolari getirecegiz. Bunun sözünü aldik" açiklamasini elestirdi.

Söz konusu vaadin afislere yazilarak sokaklara asildigini ifade eden Bektas, "Size niçin burada oldugumuzu, bu memleketin öyle bir tehlikede oldugunu ki bu tehlikenin kendini akilli zanneden profesörlerin, akilli insanlarin görmedigini anlatacagim. Su tabelalar var karsida. Diyor ki 300 milyar para bulduk. Arkadaslar ya bu adamlar para saymasini bilmiyorlar, ya kafayi yemisler. 300 milyar ne demek biliyor musun? Bir nükleer santral on milyara mal ediyor. Otuz tane nükleer santral yaparsin. 6 milyon Suriyeli’yi Türkiye’de tutmak için 1,5 milyar dolari vermemek için ve yedi dereden su getiren Avrupa Birligi iki yüz katini size niye verir? Bes milyar lira Katar’la anlasma yaptik. Tam bir ay boyunca onlarin kendi medyalari ’bu memleketi satiyor’ dediler. Altmis katini adamsin niye versin? Deli misiniz siz? Altmis katini size niye versin? Birincisi muhalefet ya çok büyük yalanci ya da 300 milyara bu memleketi satti arkadaslar. Bu kadar net ve açik. Farkli seyi ispatlasinlar oy vermezsem serefsizim. Sattiniz bu memleketi yada çok büyük yalancisiniz" diye tepki gösterdi.

Konusmalarin ardindan partililer ve milletvekili adaylari Kozlu ilçesinde seçim çalismalarini sürdürdü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile