AK Partili Çankiri, Anneler Günü Nedeniyle Zübeyde Hanim'in Mezarini Ziyaret Etti

AK Partili Çankiri, Anneler Günü Nedeniyle Zübeyde Hanim'in Mezarini Ziyaret Etti

AK Parti Izmir Milletvekili ve Milletvekili Adayi Ceyda Bölünmez Çankiri, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim’in Karsiyaka’daki anit mezarini ziyaret etti, "Annelerimiz; milletimizin birlik ve beraberliginin temel taslarindandir. Basta sehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

AK Parti Izmir Milletvekili ve Milletvekili Adayi Ceyda Bölünmez Çankiri, Izmir’in Karsiyaka ilçesinde bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim’in anit mezarini Anneler Günü öncesi ziyaret etti. Partisinin Karsiyaka Ilçe Teskilatinin da hazir bulundugu ziyarette Çankiri, anita kirmiz güller birakti.

"Topraklarda liderleri yetistiren annelerimizdir. Zübeyde Hanim, sadece Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün degil tüm vatanin annesidir" diyen Çankiri, toplumlari olusturanlarin anneler olduguna dikkat çekti. Çankiri, "Annelerimiz, milletimizin en kiymetli varliklaridir. Bizleri dünyaya getirerek büyüten, sevgiyle besleyen ve hayatimizin her aninda yanimizda olan annelerimiz, fedakarliklari ve sevgileriyle tüm toplumu kusatmaktadir. Bizler, annelerimizin sayesinde bugünlere geldik. Onlarin sevgisi ve destegi sayesinde hayatin zorluklarina karsi mücadele ettik ve basarilar elde ettik. Annelerimiz, milletimizin birlik ve beraberliginin temel taslarindandir. Bugün, tüm annelerimize sükranlarimi sunuyorum. Onlar bizim için çok degerli. Onlarin varligi, güçlü bir Türkiye’nin temelini olusturur. Basta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in annesi Tenzile Hanim, sehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile