Ak Partili Çelebi Açıklaması

Ak Partili Çelebi Açıklaması

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Anadolu’nun mihenk taşı olan Ağrı’da seçimi AK Parti’nin kazanacağını söyledi.


Kentte yürütülen seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, ak kadroların sahada yer aldığını anımsatarak, memleketi karış karış dolaştıklarını ifade etti.

Çelebi, “Biz günlerdir sahadayız. Ağrı merkezde iyi bir konumdayız. Kentteki bütün evleri tek tek geziyoruz. Ağrı’nın 18 mahallesi var. Şehirdeki bütün yerleşim birimlerini milletvekillerimiz, belediye başkan adayımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte karış karış dolaşıyoruz. Bu ziyaretlerde yatırım unsurlarımızı, gelecekte neler yapacağımızı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir sigortası olduğunu anlatıyoruz. Şu anda çok iyiyiz. Biz bu seçimi alacağız. AK Parti hizmet partisidir. Biz bu bölgede mutlak surette başarılı olmak zorundayız” dedi.

“OYLARIN 13 KEZ SAYILDIĞI DOĞRU DEĞİLDİR”
Çelebi, oyların sürekli sayıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, “BDP, seçim sonuçlarıyla ilgili gerçek olmayan ifadeleri dile getiriyor. Parti temsilcileri seçimlerden sonra sandıkların 13 kez sayıldığını söylüyor. Hâlbuki Yüksek Seçim Kurulu’nun ilgili madde hükümlerine göre il ve ilçe seçim kurulu karar verdikten sonra sadece bir kere sayımlar yapılır. Bu bağlamda defaten sayım olmamıştır. Sadece 24 sandığımız bir kereliğine sayılmıştır. Biz zaten seçim sonuçları kapsamında BDP’den öndeydik. Vatandaşlarımızın bu konuda ortaya atılan iddialara inanmamasını istiyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile