AK Partili Cemal Bekle'den Urla'ya Bin Konut Müjdesi

AK Partili Cemal Bekle'den Urla'ya Bin Konut Müjdesi

AK Parti Urla Ilçe Baskanliginin danisma meclisi toplantisi büyük bir cosku ile yapildi. Programda konusan AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Cemal Bekle, bin konutluk projenin müjdesini verdi.

AK Parti Urla Ilçe Baskanliginin danisma meclisi toplantisi yogun bir katilimla gerçeklesti. Vatandaslarin, partililerin ilgi gösterdigi toplantida, AK Partiye yeni üye olan vatandaslara rozetleri takildi. AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Cemal Bekle ve AK Parti Urla ilçe Baskani Murat Nart, konusmasinda Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan yapilacak bin konutluk projenin müjdesini verdi.

Yogun ilgi gören ve coskulu kalabaliga seslenen Cemal Bekle, danisma kurulu toplantisinda yaptigi konusmada, "AK ailem, bugün yine hep beraberiz. AK Parti teskilatlari olarak bizler bu millete verilmis sözü olanlariz. 2023’e hedef koyanlariz, elif gibi yedi düvelin karsisinda dimdik duran liderimiz Recep Tayip Erdogan’in yol arkadaslariyiz. Pandemi döneminde kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz, mahalle baskanlarimiz, vefa destek guruplari her biriniz kapi kapi gezdiniz. Yaptiginiz emekler için her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Gençlerimizle, kadinlarimizla askla sahadayiz, dünyada bizler Cumhurbaskanimizin liderliginde merhametin temsilcisi, vicdanlarin sesiyiz. Bu is gönül isi, bu is sevda isi buda bizde var. Biz sizlerle beraber Izmir’de o mesaleyi yakip o zeybegi meydanlarda oynatacagiz" dedi.

Danisma meclisi toplantisina ayrica; AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi Yusuf Gültekin, il yönetim kurulu üyesi Ahmet Altuntas, Ilçe Koordinatörü Leyla Okyay, AK Parti Urla Kadin Kollari Baskani Didem Dogan, meclis üyeleri ve çok sayida partili katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile