AK Partili Eroğlu'dan Eleştirilere Cevap

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “AK Parti’de koltuk kavgası olmaz, şahısların önemi yoktur” dedi.

Parti binasında basın açıklaması yaparak Tokat gündemini değerlendiren Başkan Eroğlu, yapılan hizmetler ve yatırımları dile getirdi. Başkan Eroğlu, siyasilerin kendi aralarında ve yerel yönetimlerle kavgalı olduğu yönünde basında yer alan haberlere karşı, “AK Parti’de koltuk kavgası olmaz, şahısların önemi yoktur. Biz bir kurumsal partiyiz. Önemli olan partimizin, milletin çizgisinde devam eden AK Parti’nin 2023 vizyonunun gerçekleştirmesidir” dedi.

Tokat’ta çok güzel hizmetlerin altına imza atıldığını, Son olarak 7 milyon liralık Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin hizmete açıldığını dile getiren Başkan Eroğlu, “Belki birçok yatırımı bizler anlatmıyoruz. Onun için herkes işine bakacak. Herkes işi ile meşgul olacak, görevi neyi gerektiriyorsa onu yapacak. Biz AK Parti olarak görevimizi yapıyoruz” diye konuştu.

AK Parti’de 3 defa üst üste milletvekili olanların “başka bir yere aday olamaz” diye bir şey olmadığını ifade eden Başkan Eroğlu, “Belediye başkan adayı da olabilirler. Bunla ilgili bir kısıtlama yok. Ama şuan partimizin böyle bir çalışması da yok. Bunu önümüzdeki süreçler gösterecek. Şuanda partimizin 30 Eylül’de genel kongresi yapılacaktır. Tüm hazırlıklar bu doğrultudadır. Has Parti ile ilgili Başbakanımızın görüşmesi oldu. Şuanda bu süreç devam ediyor. AK Parti daha güçlü bir şekilde kongreden çıkacaktır. 2014 seçimlerine çok daha güçlü bir şekilde hazırlanacaktır”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile