AK Partili Gündoğdu Açıklaması '5'İn AK Partiden Büyük Olmadığı Ortaya Çıktı'

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, 1 Kasım seçimlerinde 5’in AK Parti’den büyük olmadığının ortaya çıktığını belirterek, 5’i CHP, MHP, HDP, paralel yapı ve Aldın Doğan olarak niteledi.

26. dönemde Meclis’te görev yapacak olan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Meclise kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. “26. Dönem beddua kaybetti, dua kazandı, İsrail kaybetti, ümmet kazandı, vesayetçiler kaybetti, millet kazandı” ifadelerini kullanan Gündoğdu, 7 Haziran öncesi milletin kendilerine ‘yakıt ikmali yapın ve yeniden gelin’ dediğini belirterek, siyasi ve ekonomik istikrarın yeniden başladığı yeni bir döneme girildiğinin altını çizdi.

AK Parti ile birlikte CHP, MHP ve HDP’ye oy verenlerin de kazandığını belirten Gündoğdu, “Yüzde 49.5 seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu yüzde 49.5’un başarısı sadece onlara değil, CHP, MHP ve HDP’ye oy veren seçmenlere de kazandırmıştır. Duası ile bu zaferin önünü açan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı “Erdoğan’ın 5 dünyadan büyük değildir” sözlerini hatırlatan ve 1 Kasım’da 5’in AK Parti’den büyük olmadığının ortaya çıktığını ifade ederen Gündoğdu, “Bu 5’i; CHP, MHP, HDP, paralel yapı ve Aydın Doğan olarak sıralamak mümkün. Oy veren herkesi ‘iyi ki oy verdim’ dedirtmek için 4 yıl boyunca çalışacağız, oy vermeyenleri de ‘oy vermedim ama keşke bende verseydim’ detirtecek ileri demokrasi adımlarını atacağız” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu, kayıt işlemlerini bitirdikten sonra gazetecilere ve Meclis çalışanlarına elleri ile baklava ikram etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile