AK Partili Güngör; '19 Ilçemizle Türkiye Yüzyil'ina Haziriz'

AK Partili Güngör; '19 Ilçemizle Türkiye Yüzyil'ina Haziriz'

AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, 14 Mayis’taki seçimler için 19 ilçede yürüttükleri çalismalarin tamamlandigi belirterek, “Sehrimizden en az 4 Milletvekili AK Parti listelerinden seçilecektir” dedi.



AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, Ilçe Baskanlari ve Ilçe Belediye Baskanlari ile Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in da katilimlariyla toplanti gerçeklestirdi. Güngör 14 Mayis 2023 tarihinde yapilacak olan 28. Dönem Milletvekilligi ve Cumhurbaskanligi seçim çalismalarini degerlendirmek üzere Ilçe Baskanlari ve Belediye Baskanlari ile toplanti düzenledi.



Toplantida konusan Güngör, “2023 seçimlerine hazirliklarimizi degerlendirmek ve milletin partisi olan AK Parti’mizi Cumhuriyetimizin 100. yilinda yeniden 1. parti yapmak ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i 13. Cumhurbaskani seçmek için çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. AK Parti’miz milletin gönlünde yer edinmis, milletin derdini çözen partidir. 19 ilçemizde güçlü bir zafer elde etmek için var gücümüzle daha fazla gayret gösterelim. Bizler sadece seçim dönemi harekete geçen partiler gibi olmadik. Her zaman milletimizin hizmetkari olduk. Ben inaniyorum ki milletimiz 14 Mayis günü karariyla iradesini gösterecek ve 1. parti AK Parti, 13. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dir diyecektir.

“Denizli’den en az 4 Milletvekili çikaracagiz”

Baskan Güngör, “Bizler bugün ciddi bir mücadelenin içerisindeyiz. Cumhur Ittifaki olarak daha güçlü bir Türkiye için bir aradayiz. Bu suurla birçok basariya ulasacagimiza olan güvenimiz tamdir. Denizlili hemserilerimizin de destekleriyle insallah sehrimizden en az 4 Milletvekili AK Parti listelerinden seçilecektir ve Cumhur Ittifaki olarak da meclisteki fazlaligimizla da ciddi bir farkla saglayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile