AK Partili Gürkan’dan Şehit Çocuklarına Bayram Hediyesi

AK Partili Gürkan’dan Şehit Çocuklarına Bayram Hediyesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, yeni yapılan anayasal değişikliklerle, şehit yakınlarına ve gazilere pozitif ayrımcılığın hayata geçirildiğini kaydetti.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Ramazan Bayramı öncesi Şahit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Emine Kunt ve şehit yakınları ve gaziler ile sohbet edem Gürkan, burada yaptığı konuşmasında, “Sizler yalnız değilsiniz; devletimiz her zaman sizlerin arkanızda bunu unutmayın. Ak Parti hükümeti döneminde yapılan anayasal değişikliklerle şehit yakınları ve gazilerimiz ile ilgili pozitif ayrıcılık yapılmasını hayata geçirdi” dedi.

Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi kardeşlik duyularımızı pekiştiren özel ve anlamlı günlerdir.Bu günlerde daha çok bir araya gelmeli,büyüklerimizin ellerini öpmeli ve çocuklarımız ile birlikte bayram coşkusunu yaşamalıyız.Muhakkak ki sizler babalarınız ile birlikte bayram yaşamak isterdiniz buruk geçireceğinizi biliyoruz.Bizler bir nebzede olsa burukluğunuzu gidermek için yanınızdayız ve her zamanda yanınızda olacağız.” Gürkan, konuşmasının ardından çocuklara bayram hediyesi dağıttı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile