AK Partili İsmail Güneş Köy Gezilerini Sürdürüyor

AK Partili İsmail Güneş Köy Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; Banaz İlçesine bağlı köylerdeki vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köy gezilerinde çiftçilerden su tarıma geçilmesi ile ilgili talepler aldıklarını söyleyen Güneş, Bahadır Barajı’nın soruna çözüm olacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, partisinin Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik ile birlikte ilçeye bağlı; Banaz köyü ,Yeşilyurt,Muratlı, Gürlek, Ovacık ,Çamsu, Yukarıkaracahisar ve Ayranci köylerini ziyaret etti. Köy muhtarlarıyla yaptığı toplantılarda yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Güneş, hükümetin hizmetleri hakkında muhtarlara bilgi verdi. Köy gezilerinde çiftçilerden sulu tarıma geçilmesi yönünde talepler geldiğini anlatan Milletvekili Güneş, inşa edilecek Bahadır Barajı ile bu sorunun çözüme kavuşacağını umduklarını ifade etti.

Sulu tarımın bölgedeki ekonomik kalkınmayı hızlandıracağını da söyleyen Güneş, “Çiftçilerimizin daha iyi ekonomik şartlarda yaşamasını arzu ediyoruz. Sulu tarım projeleri yöre halkının gelir düzeyini arttıracaktır. Aynı zamanda tarımda verimi arttıracak. Banaz ilçemize bağı köylerimizin bazılarını gezdik. Sorunları yerinde tespit ettik. Muhtarlarımızı dinleyip yürüttüğümüz hizmetler hakkında bilgi verdik. Teşkilatlarımızla birlikte bundan sonra da köy gezilerimiz devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile