Ak Partili Kadın Kolları Serik İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

Ak Partili Kadın Kolları Serik İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve yönetim kurulu üyeleri, Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can, yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve mahalle temsilcileri ile birlikte Serik İlçe teşkilatında bir araya geldi

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve yönetim kurulu üyeleri, Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can, yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve mahalle temsilcileri ile birlikte Serik İlçe teşkilatında bir araya geldi.
İlçe Kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi veren Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can, "AK Parti teşkilatlarında kadınlarımız ön planda yer almaktadır. Teşkilatımız kadınlara büyük önem vermektedir. Bizler de ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir çıkar gözetmeden çalışmalarımı sürdürüyoruz" dedi.
AK Partili kadınlar olarak çalışmalara hiç ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, "AK Parti İl teşkilatı olarak il, ilçe, belde kadın kollarımız ile bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında değerlendirmeler yapıyoruz. 12 Eylül halk oylamasında yaptığımız çalışmaları artırarak yeni stratejiler ve çalışmalar ile 2011 Genel seçimleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Partili kadınlar olarak teşkilatın her yerinde görev alıyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile