Ak Partili Kadınlardan Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Beyazay Derneği Sakarya Şubesi’ne bağlı olan Sevgi Çiçeği Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Güneşler Mahallesi’nde bulunan Sevgi Çiçeği Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ziyarette AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu kurum yetkilileri, engelli çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, zihinsel ve bedensel engelli çocukların rehabilitasyon gördüğü Sevgi Çiçeği Rehabilitasyon Merkezi’nde çocuklar tarafından yapılan el işlerini incelediler. Hem çocuklar hem de aileleri ile sohbet eden Kavasoğlu, engellilerle ilgili hem Sakarya’da hem de ülkemizde ortaya konan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 26 yaşında engelli bir oğlu olan anne ile sohbet eden Ebru Kavasoğlu, engelli annesinin çalışmalarla ilgili fikirlerini aldı. Engelli annesi, yaşadığı zorluklardan bahsederken, 10 yıl önceki şartlar ile 10 yıl Sonraki şartlar arasında büyük farklar olduğunu söyledi.

Engelli ailelerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın, “Birlikte Yürüyoruz” adlı projesinin Sakarya ayağını yürütecek olan Beyazay Derneği yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunan Ebru Kavasoğlu, projenin detayları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Proje ile ilgili istişarelerin ardından, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Son olarak engelli çocuklara hediyeler vererek ziyaretlerini tamamladılar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile