AK Partili meclis üyeleri özel kalem müdürünün harcamalarını sordu

AK Parti İl Başkanı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, belediyenin borçları, yapılan ihaleler ve özel kalem müdürünün harcamalarına ilişkin ver

AK Parti İl Başkanı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, belediyenin borçları, yapılan ihaleler ve özel kalem müdürünün harcamalarına ilişkin verdikleri soru önergesine cevap alamadıklarını söyledi. Kasım ayı altıncı birleşiminde dört belediye meclis üyesi adına soru önergesi veren AK Partililer, belediyenin borçları, ihaleler ve Ispartaspor'a yapılan yardımları sordu. Önerge mecliste, AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz tarafından verildi.

Gökgöz, şu ana kadar soru önergesine bir cevap verilmediğini belirterek, "Belediyenin SSK, maliye, iller bankası ve TEDAŞ'a olan borç miktarları, yapılan ihalelerin ne olduğu ve hangi firmaların aldığı, özel kalem müdürlüğü harcamalarının miktarı ve ne olduğu konusunda bazı sorularımız olmuştu." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın önce belediye adına sonra da kendi şahsı adına Ispartaspor'a verdiğini söylediği 40 bin liranın kayıtlarda gözükmediğini hatırlatan Gökgöz, başkanın belediye hesabından, şirketlerinden veya kendi şahsi hesaplarından yardım yapılıp yapılmadığını, ayrıca Ömür isimli bir avukata belediye veya şirketlerinden herhangi bir ödemede bulunup bulunmadığını sorduklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile