AK Partili Ölmeztoprak Açiklamasi 'Istisare Ederek Ortak Akilla Hareket Edecegiz'

AK Partili Ölmeztoprak Açiklamasi 'Istisare Ederek Ortak Akilla Hareket Edecegiz'

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, "Biz bu sehri tekrar ayaga kaldirmak için hepimiz, hiçbir fark gözetmeksizin, eksikleri görerek ve istisare ederek ortak akilla hareket edecegiz.” dedi

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Mahmut Üner Özer ve Battalgazi Ilçe Baskan Yardimcisi Haci Ali Tankiz ile Malatya Sögütlü Cami Çarsisi esnafini ziyaret etti. Esnaf ziyareti öncesinde Malatya’da hizmete baslayan Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’na ait Mobil Yerinde Dönüsüm Bilgilendirme Tiri’ni ziyaret ederek, bilgiler alan Ölmeztoprak, yetkililer esliginde vatandaslarin sorularini yanitlayarak, talep ve görüsleri hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Sögütlü Cami Çarsisi’nda esnafin sorun ve taleplerini dinleyerek, çözümleri noktasinda kurum ve kuruluslarla görüsmeler gerçeklestiren Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Evren ve Ayakkabicilar Odasi Baskani Bülent Karakoç ile istisarelerde bulundu.

“Esnaflarimiz sehirlerimizin can damarlarindandir”

Vakiflar Bölge Müdürü telefonda gerçeklestirdigi görüsme çerçevesinde esnafi bilgilendiren Ölmeztoprak , “Daha önce söz verdigimiz gibi Sögütlü Camii Çarsisi esnafimizi ziyaret ederek yasanan deprem sonrasi durumlari hakkinda bilgiler aldik. Esnafimizin talepleri hakkinda istisarelerde bulunarak, çözüm önerilerimiz ile ilgili kurumlarimiz ile görüsmeler gerçeklestirdik. Sorunlarin çözümü noktasinda elimizden her türlü gayreti sarf edecegiz. Esnaflarimiz sehirlerimizin can damarlarindandir. Malatya’mizin tekrar insasi ve ihyasi için esnafimizin kalkinmasi ve üretmesi çok degerli. Bu anlamda deprem sürecinde Malatya’mizin durumunun iyilesmesi adina her türlü emegi sarf eden, deprem sonrasi süreçte de Malatya’mizin kalkinmasi için canla basla çalisan, gayret eden tüm esnafimiza tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi. Daha sonra Sögütlü Camii Çarsisi esnafi Hamit Bak’in dükkanina misafir olan Ölmeztoprak, sicak çay esliginde, Malatya ESKKK Baskani Ali Evren ve Ayakkabilar Odasi Baskani Bülent Karakoç ile sohbet gerçeklestirdi. Esnaflarin sorunlarinin çözümü konusunda ziyaretlerine devam eden Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Sevket Keskin’i ziyaret ederek, esnafin talepleri ve deprem sonrasi is yerlerinde yasadiklari sorunlari hakkinda istisarelerde bulundu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Sevket Keskin konusmalarinda Malatya’yi hep birlikte ayaga kaldirmak için ortak akilla bir arada çalisilmasi gerektigi vurgusunda bulundu. YAS Kararlari sonrasinda Malatya’da görev yapan ve deprem sonrasinda vatandaslarin her zaman yaninda olan 2. Ordu Komutani Metin Gürak’in Genelkurmay Baskani olmasi konusuna deginen Keskin, YAS Kararlari sonrasinda Malatya’mizda görev yapan ve depremden sonra bizimle hep birlikte olarak Malatyalilarin dertlerine ve sorunlarina ortak olan 2. Ordu Komutanimiz Sayin Metin Gürak’in Genelkurmay Baskani olmasindan dolayi çok mutlu olduk. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a Sayin Metin Gürak’i Genelkurmay Baskani olarak atamasindan dolayi ayrica tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.

“Esnaf ve sanatkarimiz hayatin her alaninda var.”

Malatya’da koordinasyon saglanmasinda Oda baskanlarinin, STK’larin, kamu kurumlarin, askeri birimlerin, bürokratlarin, siyasetçilerin, üniversitelerin ve akademik camianin hep birlikte ‘Malatya’yi nasil tekrar ayaga kaldirabiliriz’ düsüncesi ile çalistigini ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, “Esnaf ve sanatkarimiz hayatin her alaninda var. 6 Subat depremlerinde etkilenen 11 il arasinda en fazla yikimin yasandigi illerden birisi olan Malatya’mizda koordinasyonun saglanmasinda Oda baskanlarimiz, STK’larimiz, kamu kurumlarimiz, askeri birimlerimiz, bürokratlarimiz, siyasetçilerimiz, üniversitemiz, akademik camiamiz, en önemlisi hemsehrilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde ‘Malatya’yi nasil tekrar ayaga kaldirabiliriz’ düsüncesi ile büyük bir gayretle çalisti ve çabaladi. Bizler bu çabaya sahit olduk ve bu çabanin içerisinde olduk.” dedi.



“Biz bu sehir için birlikte faydali olacagiz.”

Hep birlikte çaba ve gayretle Malatya için yola devam edilecegi vurgusunda bulunan, Milletvekili Ölmeztoprak, “Ben Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskanimiz Sevket Keskin’e Malatya’miz adina tesekkür ediyorum. Çünkü Sevket Keskin, Sevket Abimiz, Malatya’da birlik ve beraberlik içinde yaralar sarilsin diye ciddi anlamda çaba göstermistir. Biz bu sehir için birlikte faydali olacagiz. Hep birlikte çaba ve gayretle Malatya için yola devam edecegiz. Biz bu sehri tekrar ayaga kaldirmak için hepimiz, hiçbir fark gözetmeksizin, eksikleri görerek ve istisare ederek ortak akilla hareket edecegiz.” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile