Ak Partili Öztürk`ten, Chp`li Vekile Tepki

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, partilerine yönelik `faşizm ve diktatör` benzetmelerinde bulunduğunu belirttiği CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’na tepki gösterdi.

AK Parti`nin Kurulduğu günden itibaren Türk Milleti`nin teveccühünü, gönlünü kazandığını, Türk Milleti`nin partisi olduğunu kaydeden Öztürk, "Son seçimlerde yüzde 50 oranında oy alarak Türkiye’de bir rekor kırmıştır. Milletten aldığı destekle milleti temsil etmeye devam etmektedir. Milli iradenin en güçlü temsilcisidir." dedi.

Ülke sorunlarını daha hızlı çözmek için anayasada hükümete tanınan kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisi verildiğini hatırlatan Öztürk, bu yetkiyi kullanan hükümete CHP`li Karaahmetoğlu`nun `diktatör, faşizm` nitelendirmesinde bulunmasının kendi eksik demokrasi anlayışını ortaya koyduğunu söyledi. Öztürk eleştirilerini şöyle sürdürdü: "CHP Milletvekili sayın Selahattin Karaahmetoğlu, kendi partisinin Tek Parti günlerine baksın, o zaman faşizmi de diktatörlüğü de daha iyi görecektir. CHP milletvekilinden beklenen ilinin sorunlarını Meclis`te dile getirmesidir. Milletin en çok oy verdiği partiye söz söylemek asıl millete tepeden bakmaktır. Sayın vekilin yakışıksız sözlerini kınıyor, milletin takdirine bırakıyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile