AK Partili Sahin Tin'den Çameli Çikarmasi

AK Partili Sahin Tin'den Çameli Çikarmasi

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Çameli ilçesini ziyaret ederek hemserileriyle kucaklasti. Gittigi her mahallede AK Parti’nin Çameli’ye kazandirdigi basta Çameli yolu olmak üzere yatirim ve hizmet destanlarini anlatan Milletvekili Tin, “Çameli yolu, ilçenin güzelligine güzellik katti” dedi.



AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Çameli ilçesini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi ve ilçeye yapilan yatirim ve hizmetleri hemserileriyle paylasti. AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili adayi Sahin Tin’in Çameli ziyaretine Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ve beraberindekiler eslik etti. Milletvekili Tin ziyaret çerçevesinde Kolak, Yaylapinar, Kalinkoz, Yesilyayla, Çamlibel ve Güzelyurt Mahallelerinde hemserileri ile kucaklasti.

“Yapilamaz denilenleri yaptik”

Gittigi her mahallede yogun bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karsilasan Tin, merkezi hükümet, Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin yaptigi hizmet ve yatirimlari vatandaslarla paylasti. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Denizli’ye ilk ziyareti esnasinda söz verdigi Çameli yolunun yapimini hatirlatan Tin, “Sizlerin hasretle bekledigi ve asla yapilmaz denilen Çameli yolumuz Cumhurbaskanimizin talimatlari ile AK Parti iktidarinda hizmete alinmistir. Denizli-Çameli arasini 50 dakikaya, Çameli- Fethiye arasini ise 1 saate indiren yolun ulasima açilmasiyla bölgenin çehresi degismistir. Bu yolun açilmasiyla Çameli zenginlesti, turizm kenti oldu. Hem tarimsal, hem endüstriyel hem de turizme dayali bir çesitlilik kazandi. Çameli yolunu da biz yaptik. Dogru zaman, dogru adam liderimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile dogru adimlarla yola devam ediyoruz” dedi.



“Çameli’nin her karisinda AK Parti’nin imzasi var”

Her gittigi mahallede yapilan basta altyapi ve üst yapi çalismalarini hatirlatan AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, “Menfez tas duvar, yol yapim bakim kumlama ve asfaltlama, tente, kanalizasyon ve içme suyu hatlari yaptik, sondaj kuyusu açtik. Itfaiye hizmet binalari, spor alanlarinin yani sira mezarlik bakimi, sulama borusu, tohum destegi ile tarimsal destekler ve daha birçok hizmeti tarimsal ve sosyal destekler basta olmak üzere talepleri karsiladik. Milletimizin güvenine layik olabilmek için ilk günden beri azimle, gayretle çalisiyor, yola devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile